Tranbjerg Stationsvej 4A, 8310 Tranbjerg J

195 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Unik luksusvilla med store værkstedsbygning på attraktiv beliggenhed


Tranbjerg

Med rigtig god beliggenhed på Tranbjerg Stationsvej, finder du denne totalrenoveret store etplansvilla  med stor luksus garage med egen lift. 
Boligen ligger på et lukket vænge med kort afstand til Tranbjerg Skolen, offentlig transport og Tranbjerg Centret, hvor der er rig mulighed for at handle i bl.a. Super Brugsen, Rema 1000, Matas, hos slagteren m.m. Tranbjerg by er meget børnevenlig, da alle institutioner og faciliteter er tæt på, og kan tilgås fra de mange cykel- og gangstier, der forbinder byen, så man kan komme rundt på sikker vis. Hertil kan det nævnes, at der kører flere forskellige buslinjer fra Tranbjerg. Disse, samt letbanen gør, at man nemt og hurtigt kommer ind til Århus midtby.

Drømmer du om at kombinere bolig og hjemmeværksted, så skal du kigge med her, boligen er gennemrenoveret i 2010 og fremstår meget skarpt i dag. 
Ejendommen er indrettet med lys éntre, hvor der er flotte lyse klinker på gulv og plads til at kunne hænge overtøjet. God børneafdeling som byder på 3 store lyse værelser plus et multirum, samt tilhørende badeværelse og walk in. Her findes også et dejligt bryggers med god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Imidten af huset finder man villaens omdrejningspunkt, det store køkkenalrum, hvor der er ekstralofthøjde, ovenlysvinduer og store vinduer mod haven. Her er god plads til at kunne samles hele familien og stå og lave mad i det lækre køkken med hvide fronter og god skabsplads. 
Fra alrummet er der en dejlig stue med højt til loftet og god plads til tv og sofagruppe. 
Haven kan frit betragtes fra stue og køkkenalrum, og man føler at den ”kommer ind i huset”. 
Forældreafdeling med dejlig stort soveværelse igen med walk in med indbyggede skabe og tilhørende stort badeværelse med brus og pænt skabs arrangement.. Yderligere er boligen også udstyret med et genvexanlæg. 

Dertil kommer stor luksusgarage fra 2010 på 112 m2 med et stor multirum til fester eller andre hobbys samt tilhørende værksted med plads til at kunne lave bil med lift. 
Ydermere kan der nævnes 2 andre garager begge med en fin størrelse til lager eller depot.

En helt unik bolig i særklasse

Kontakt Home for en fremvisning allerede idag 86290711

6Antal rum
2010Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.951 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,562 / 25.419 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Sindal Jensen
home Tranbjerg - Solbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

sjens@home.dk

86290711

86290711