Tornelundsvej 50, Aversi, 4690 Haslev

147 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Charmerende villa på landet i Aversi


Placeret mellem Ringsted og Haslev

I Aversis landlige omgivelser på Tornelundsvej 50 finder I denne charmerende villa fra 1900. Fordelt over halvandet plan og 147 kvadratmeter får I et køkken-alrum, to stuer, et badeværelse, to værelser og et bryggers. Grunden på 655 kvadratmeter giver jer en nem have anlagt med græs, grus og fliser, hvorfra I har en mageløs udsigt over de åbne marker.
Kom endelig indenfor i villaens hyggelige opholdsrum bestående af et køkken i højglans lys beige med ovnen i ergonomisk højde med varmluftovn og dam funktion. Her er udsigt til vinkelstuen med brændeovn. Stuen er rummelig og kan ganske fint indrettes med både spisebord og de bløde møbler. Herfra har I desuden direkte udgang til haven. Et værelse har I også i stueplan, ligesom I også får et på førstesalen, der endvidere har en stue med udsigt. Begge værelser har gedigne størrelser, der let indrettes. Badeværelset ligger i stueplan og byder på hvide skabsløsninger og bruseniche i lyse rammer.
Haven består fortil af en gårdplads med grus, hvor bilen kan parkeres under carportens tag. I baghaven skal I glæde jer til at opleve den maleriske udsigt til markerne fra den overdækkede opholdskrog, der naturligvis ligger perfekt i både læ og ly. Resten af haven er for størstedelen nem at vedligeholde med græsplæne og en fliseterrasse, der støder op til huset.
I bosætter jer på landet mellem større byer som Ringsted og Haslev, og kommer hverken til at gå på kompromis med den landlige idyl i blandt de uendelige marker eller hverdagens nødvendigheder i form af indkøb, skole og institutioner.
Lyder det som noget for jer? Ring i dag for en fremvisning.
2Antal rum
1991Ombygget
655 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.831 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,091 / 6.467 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Holm
home Køge

Partner og Ejendomsmægler, MDE

rholm@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13