Torkilstrupvej 9, Rye, 4060 Kirke Såby

162 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Unik ejendom med 180 graders udsigt over åbne marker


Mulighed for at leje af jord beliggende op til ejendommen

Blot 20 min. fra Roskilde tilbyder vi nu en unik ejendom med 180 graders udsigt ud over åbne marker og et tilhørende værksted med lift og elektrisk garageport. Dette gør det også oplagt at drive erhverv og køre sin virksomhed hjemme fra egen adresse.
Til jer der sætter pris på plads, ude som inde, og til jer, der finder glæde i æstetisk smukke omgivelser, så er Torkilstrupvej 9 det perfekte match. 


I den flotte villa på Torkilstrupvej 9 bliver I budt velkommen ind i stort bryggers/entre med direkte adgang til husets første badeværelse, hvor der ikke er sparet på pladsen.
Fra bryggers/entreen går I direkte ind i husets flotte køkken-alrum, der er lavet med respekt for de landlige omgivelser og hvor der er plads til at samle hele familien. Det ca. 4 år gamle HTH køkken er rummeligt og lyst og har flotte granitbordplader. 

I åben forbindelse til husets køkken-alrum er der en god vinkelstue, med plads til en sofakrog, hvorfra udsigten til haven kan nydes. Fra både stue og køkken-alrummet er der direkte adgang til husets to fantastiske træterrasser. På den måde er der mulighed for at kunne følge solen gennem hele dagen.

Fra stuen er der trappe op til husets 1.sal. Her er en stor lys repos, tre gode værelser samt husets andet badeværelse.

Til ejendommen hører også en stor tilhørende bygning, hvor den ene halvdel er indrettet et stort værksted med lift og elektrisk garageport, og i den anden halvdel et stort disponibelt rum med tekøkken og luft-til-luft varmepumpe. Fra det disponible rum er en stor lækker tagterrasse med udsigt ud over marker så langt øjet rækker. 

Alt dette har I nu muligheden for kan blive jeres. Unik beliggenhed midt i smukke Hornsherred, hvor København kan nås i bil på kun 50 minutter og Roskilde og Holbæk på 20 minutter.

En ejendom som denne kan ikke beskrives med ord, den skal opleves. 

Vi glæder os til at byde velkommen til Torkilstrupvej 9.
4Antal rum
1992Ombygget
2303 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.003 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,031 / 18.352 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Erland
home Kr. Hyllinge

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

erland@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84