Toldvej 2, Havnsø, 4591 Føllenslev

142 m2 villa

Kontant 1.950.000 kr.

Fantastisk villa med flot havudsigt - få hundrede meter fra lækker sandbadestrand i det attraktive Havnsø - mulighed for anvendelse som Fritidshus


Toldvej, Havnsø, 4591 Føllenslev

Vi byder nu velkommen til en helt fantastisk villa med en yderst attraktiv beliggenhed i Havnsø og med direkte udsigt til Nekselø.

Huset er placeret få hundrede meter fra en fantastisk fin sandbadestrand, hvor der også er rig mulighed for småfiskeri.

Huset indeholder en flot lys entre. Pænt badeværelse med fliser på gulvet samt badekar. Stort og rummeligt soveværelse med god skabsplads. Originalt køkken med det meste i hårde hvidevarer samt god bord og skabsplads – tillige skal nævnes en fin detalje, da man har lavet et lille hul i væggen, så man kan skænke både mad og drikke direkte ind til gæsterne i stuen. Huset besidder en stor og rummelig stue med både brændeovn og god plads til et spisebords arrangement.

Husets 1. sal der er top moderniseret indeholder en lækker stor rummelig stue med en charmerende kvist, hvor der udgang til en lille terrasse med plads til 2 stole, hvor man har panoramaudsigt over vandet. Ligeledes forefindes et dejligt soveværelse med fin mulighed for skabsplads.

Til ejendommen hører ligeledes en flot garage der er isoleret og med et integreret udhus, hvor man har indrettet bryggers med vaskesøjle. Derudover har man nogle overdækket udhuse i haven, hvor der god plads til havetraktoren samt brænde og haveredskaber.

Huset har ligeledes en fin og yderst velholdt have. Så leder I efter en villa med havudsigt og en yderst høj vedligeholdelsesstand med nyt tag og helt ny 1. sal. Så giv os allerede et kald i dag på tlf. 59650165

En anden vigtig info omkring boligen er, at man jf. planlovens §56 stk.4 kan anvende villaen som fritidshus i de første 2 år - anvender man villaen længere end 3 år som fritidshus, så bortfalder helårs statussen på villaen.  
4Antal rum
2010Ombygget
1174 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.204 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,309 / 9.110 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65