Toldbodvej 9, 4581 Rørvig

150 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Velindrettet etplansvilla, centralt i Rørvig


Tæt på indkøb, skole og alle byens mange gode tilbud

Her kommer I til at bo helt centralt i Rørvig. En by, der i ydersæsonerne er præget af et rart og inkluderende naboskab og i sommersæsonen af besøgene fra hele oplandet og de omkringliggende sommerhusområder, hvor især havnen trækker.
På Toldbodvej 9 i Rørvig udbydes nu en etplansvilla fra 1969, der er perfekt indrettet til den lille børnefamilie, eller måske til ægteparret, der kommer fra en større villa og ønsker at nedskalere efter børnene er flyttet fra reden.
Her får I to store stuer, den ene i åben forbindelse med husets køkken, tre gode værelser, badeværelse med brus, bryggers med egen indgang og forstue, entré og fordelingsgange.
Faciliteterne gennem huset har alle nogle år på bagen. Her får I lov at sætte eget præg på indretningen gennem jeres nye bolig, hvor udgangspunktet er en god planløsning og veldisponeret plads. Desuden stor dobbelt garage med grav samt værksted og derudover isoleret udhus med 2 gode rum. 

Huset er beliggende helt centralt i Rørvig, tæt på alle byens mange, gode tilbud. Her er det ikke bare den overdådige natur, der kan nydes i og omkring byen. Her er også et aktivt lokalmiljø med masser af tilbud for alle aldre. Her er gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, friskole og idrætsforeninger.

Rørvig er ikke bare en sommer by. Rørvig er en by, der gennem hele året emmer af god stemning. Her kender man hinanden og her værner man om det gode lokalmiljø.


Vi glæder os til at vise jer rundt.

5Antal rum
1969Byggeår
919 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.962 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,262 / 7.312 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Rørvig

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30