Toftevej 35, 8362 Hørning

165 m2 villa

Kontant 3.065.000 kr.

Central og rolig beliggenhed i hjertet af Hørning


Hørning


Her er villaen for jer, der drømmer om at bo midt i Hørning og tæt på ALT. Her er kort afstand til butikstorvet, skole, bybus, tog til Aarhus, børneuniverset, sportsfaciliteter og grønne omgivelser.
Villaen ligger roligt på den attraktive Toftevej. Foran villaen godt med holdepladser til egen bil og gæster. Haven er helt aflukket og privat så man har styr på familiens mindste og evt. husdyr. I haven 3 skønne solterrasser, en opvokset have med en varieret beplantning samt et godt udhus. Haven er nem, at vedligeholde.
Villaen rummer i alt 165 etagekvadratmeter inkl. ca. 17 kvadratmeter disponibelt rum, der pt. en bar. Baren/slyngelstuen kan nemt benyttes som evt. et aktivitet- eller krea-rum for familien. Desuden en pragtfuld og virkelig anvendelig havestue. Med de mange kvadratmeter er villaen perfekt til den pladskrævende familie.
Man bydes velkommen i en entré med garderobeplads. Et nydeligt gæstetoilet. Et lyst værelse samt et stort værelse/ekstra stue. Herfra udgang til den hyggeligste slyngelstue med bar og videre udgang til den dejlige havestue. Opholdsstuen er utrolig lys med et lyst gulv, en hyggespreder af en brændeovn og en halvmur til det næsten helt nye køkken holdt i hvidt med kvalitets hårde hvidevarer. Et stort og rummeligt bryggers godt med skabe. I stuen et flot trappeforløb til 1. sal. Her et repos. Et stort badeværelse med en vask i et skabsarrangement samt et separat bruseniche. Et stort og lyst soveværelse med et stort indbygget walk-in afsnit og glas- og dørparti til svalegangen hvorfra udsigten ud over kvarteret kan nydes. Til den modsatte side ét kæmpe rum med udgang til villaens anden svalegang. Se alternativ indretningsforslag i salgsopstillingen. 
Takket være de nuværende ejere fremtræder villaen meget indbydende, gedigen og velholdt. Her er bl.a. tagbelægning på selve huset fra år 2006, køkkenet er fra år 2010 og fremstår nærmest som ”nyt” ligesom sælger løbende har malet og forbedret villaen ude som inde. Det vidner de flotte rapporter på villaen også på.
Absolut et besøg værd for de kræsne købere.

5Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
726 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.065.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.842 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,633 / 13.981 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222