Toftevej 25, Søborg, 3250 Gilleleje

188 m2 villa

Kontant 4.395.000 kr.

Vidunderlig villa direkte til marker i Søborg


Her kan familien nyde livet omgivet af natur og alligevel være tæt på det hele

I udkanten af den dejlige landsby Søborg, omgivet af natur, og med den kommende Søborg Sø lige på den anden side af vejen, ligger denne vidunderlige villa med plads til den store familie eller dem som har et ønske om højt til loftet, luft omkring sig og rolige omgivelser.
Søborg har skole og 2 børnehaver og et stærkt fællesskab med eget forsamlingshus, aktivt foreningsliv lige fra banko, gymnastik for alle aldre, søndags klub for børn til spiseaftner m.m. 

Her får du, ude som inde, masser af plads til at boltre dig på. Der er gode muligheder for at nyde tilværelsen i haven, hvor du har glæde af  solen fra den står op til den går ned.

Alligevel er du ikke langt fra bylivet i Gilleleje, Helsinge eller København, og indenfor kort afstand har du adgang til offentlig transport, skoler og indkøb.

Huset, som er opført af to omgange og senest i 2008, fremstår lyst og moderne med jordvarme, højloftet stue / leverum med 2 udgange til haven og den delvist overdækkede terrasse, stort klinkebelagt køkken / alrum med udgang til haven og den store terrasse, to badeværelser, 3 værelser, arbejdsrepos, bryggers og entré. Det hele med den skønneste udsigt til naturen og marker.
 
Den murede, dobbelte garage giver dig endvidere god plads til både biler og værksted.

Bemærk det meget fine energimærke og de lave forbrugsudgifter.

4Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.214 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,306 / 20.187 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cristian Ulrich
home Gilleleje

Ejendomsmægler MDE

ulrich@home.dk

48318844

48318844