Toften 5, Vammen, 8830 Tjele

158 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Etplansvilla på næsten 160 kvm. med masser af muligheder for de indretningskreative


Med bl.a. soveværelse og tre værelser, badeværelse og gæstetoilet samt stor vinkelstue

Klassisk og velfungerende indrettet etplansvilla på blind og rolig villavej i Vammen ved Tjele Langsø nordøst for Viborg.

Det er første gang siden opførelsen i 1973 at denne ejendom nu skal have nye ejere, så efter at have været i samme ejers besiddelse i 50 år er det nu tid til, at nye ejere tager over på denne vinkelvilla på knapt 160 kvm.

Indretningen er især velfungerende for en børnefamilie med værelsesafdeling i en ende af huset og stue, køkken og bryggers i den anden ende af huset. Er du bare dig selv og kan lide godt med plads, så må du selvfølgelig også gerne kigge på dette hus.

Der er ikke lavet meget om på indretningen af huset siden opførelsen, så går du efter en bolig, hvor du kan sætte dit præg på valg af køkken, badeværelse m.m. og måske lave et køkken/alrum, så er boligen her et godt bud på dit kommende hjem. Herudover må der påregnes lidt reparationsarbejde på ejendommen; bl.a. omkring stern, vindskeder og tagrender. Men man får altså rigtig mange bolig-kvm. til pengene og en grund på godt 800 kvm. med have vendt stik mod syd.

Indretning: entre/fordelingsgang, spisekøkken, vinkelstue, bryggers, gæstetoilet, badeværelse med bruseniche, badekar og gulvvarme, soveværelse og tre værelser.

Udenfor er der stor indkørsel til carport med redskabsrum samt have med syd/vestvendt terrasse.

Vammen er en aktiv, mindre landsby med friskole, vuggestue og børnehave samt egen købmand. Der findes desuden en hal til sport, fitnesscenter og forsamlingshus. Derudover er der busforbindelser til Viborg og Hobro.

5Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
806 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

892 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,100 / 3.260 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99