Tjørneparken 15, 7321 Gadbjerg

160 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Indflytningsklar bolig i hyggelige Gadbjerg


God og børnevenlig beliggenhed på lukket vænge

"Gadbjerg er geografisk placeret i hjertet af  Vejle Kommune. I den aktive landsby med godt 600 husstande lever 1400 borgere, som nyder natur, aktivt foreningsliv og bysammenhold, men som også sætter pris på at være i tæt afstand til de større byer Vejle, Billund og Kolding". Sådan skriver byen selv på sin hjemmeside, og det er netop dette man får her på Tjørneparken. Gadbjerg er omkranset af noget af Danmarks smukkeste natur, og inden for kort afstand finder man både Gudenåens udspring, Syvårssøerne og de kuperede vandreruter ved Egtvedpigens Grav. Mulighederne er mange, og samtidig bor man i et aktivt lokalmiljø med både indkøb, skole, pasningsmuligheder og god offentlig transport. 

Ejendommen ligger på et trygt, lukket og meget børnevenligt vænge centralt i Gadbjerg. Man er samtidig i gåafstand til butikslivet samt den flotte naturlegeplads ved Restrup Skov. 

Boligen er opført i 1998 og fremstår generelt i rigtig pæn og velholdt stand. Indvendigt bliver man budt velkommen i en rummelig entré - Skal ungerne ind med beskidte gummistøvler, er her også direkte adgang til boligen via bryggerset som har udgang til carporten. Her udover finder man 4 gode værelser, 2 badeværelser, stort køkken/alrum med udgang til terrassen samt en stor stue med plads til hele familien.

Boligen fremstår i god stand og med et flot energimærke og står desuden til at blive mere end kr. 6.000 billigere i ejendomsskat fra næste år! Dette jf. de foreløbige ejendomsvurderinger. Her er altså tale om en prisvenlig bolig i rigtig god stand, og med en super og børnevenlig beliggenhed. 

Kontakt home Vejle for yderligere info om denne flotte ejendom. 


5Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
1204 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.336 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,801 / 7.963 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811