Thonbogade 13, Centrum, 8700 Horsens

120 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

HORSENS CENTRUM


Når sjæl og charme går hånd i hånd!

En helt særlig bolig med en fantastisk beliggenhed og unikke detaljer. Beliggenheden ved siden af byens bedste spisesteder og små nichebutikker på en hyggelig, trafikfri gade er virkelig attraktiv.

Denne bolig appellere til parret der ønsker en nærhed til byens puls, men stadig med mulighed for at trække sig tilbage og nyde roen - en helt unik bolig hvad angår sjæl og charme - sjælden set magen. 

Kort sagt er du i markedet efter et spændende byhus i skønne omgivelser bør denne bolig tages i betragtning

Tilbud om parkering så tæt på hoveddøren til en rimelig pris (500 kr.) er bestemt en fordel, især når man vil bo centralt.

Tagterrassen bagved, hvor man kan nyde rosévin og grille, mens man nyder solen uforstyrret, lyder som et perfekt sted at slappe af og nyde livet. Atmosfæren med synligt bindingsværk indeni og kampestenssoklen på indervæggene giver boligen en unik og sjælden karakter, som virkelig appellerer til livsnydere, der sætter pris på sådanne detaljer.

Boligen er opdelt i 3 plan med 45 m2 i stueplan og 1. sal og 30 m2 på 2. salen –men hele vejen igennem boligen møder du charme og sjæl.

Boligens stueplan tager imod via præsentabel entré der fører dig videre til fordelingsgang med opgang til 1. salen –fra gangen er der udgang til lille gårdmiljø med tilhørende udhus som kan bruges til atelier eller andet efter ønske (dog ikke registreret). Badeværelse med bruseniche og skønne detaljer. Soveværelse med skabe

Første salen er indrettet med skønt køkken med plads til spisebord –her fra udgang til hyggelig terrasse via ”bro” over gårdhaven –denne del leder tankerne hen mod den sydeuropæiske charme. 
Pæn opholdsstue med indmurende niche.

Boligens 2. sal er indrettet som et stort funktionelt værelse.

3Antal rum
1877Byggeår
63 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.170 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,542 / 9.210 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Claus Bekker
home Horsens - Nørregade

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

bekker@home.dk

75628200

75628200