Th Jensens Vej 1, 7600 Struer

122 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Godt byhus i Gimsing nær Øster Strand


Løbende istandsat herunder skift af vinduer, tag, gulve og istandsættelse af kælder

Velindrettet og godt udnyttet hus med sund kælder der giver gode anvendelsesmuligheder.

Boligen er tilbygget i 1997 og fremstår i dag med løbende skiftet vinduer (primært træ/alu), sort eternittag og efterisoleret tagrum.

Huset er indrettet med entre med faste skydelågsskabe, tre gode værelser samt 2 badeværelser. Hertil kommer rummelig og lys stue med ovenlysvinduer og udgang til sydvendt have.
Desuden stort køkken i lyse elementer og med spiseplads.

Hertil kommer en god kælder med pudsede vægge, bryggersfaciliteter og udgang til grunden.

Ejendommen er beliggende på en lille sidegade hvilke betyder at den er trukket tilbage fra trafikken og giver et roligt miljø omkring boligen.
Den sydvendte have og terrasse giver mulighed for mange gode soltimer og dertil er haven udlagt i primært græs der gør den nem at holde.

På husets vestlige side er en god garage med mulighed for gennemgang til baghaven.

Struer er en livlig by beliggende ved Limfjorden og er kendt som "Lydens By". Byen byder på en blanding af moderne faciliteter og smuk natur. Struer er hjemsted for en række kulturelle attraktioner, som Limfjorden rund, run to the beat og meget andet. Området har også gode indkøbsmuligheder ved bl.a. gågaden, restauranter og sportsfaciliteter. Med sin beliggenhed ved fjorden tilbyder Struer også fantastiske muligheder for vandsport og udendørsaktiviteter. Hvis du ønsker at bo i en dynamisk by med masser af kulturelle og naturlige oplevelser, er Struer et fantastisk valg. 
4Antal rum
1997Ombygget
2Antal toiletter
505 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.357 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,666 / 3.709 kr.

Tjek boliglån