Nyhed

Teglbrændervej 1, 8800 Viborg

136 m2 villa

Kontant 1.575.000 kr.

Veldisponeret etplansvilla i Teglmarken med tre værelser og soveværelse


Området byder på sikre gå- og cykelstier til bl.a. børnehave, skole og kvarterets legepladser

Beliggende i Viborgs sydlige bydel - Teglmarken - på en lukket og rolig stikvej i godt og velfungerende parcelhuskvarter. Området er bl.a. kendetegnet ved sine mange stiforbindelser rundt i kvarteret, der gør, at man kan komme til bl.a. skole og børnehave uden at skulle færdes på trafikerede veje. Herudover giver stierne god adgang til flere indkøbsmuligheder i bydelen og tæt på området findes flere store grønne områder ved bl.a. sØnæs, Søndersø, Sønder Mose og Viborg Hedeplantage.

Boligen er opført i et plan og hele vejen rundt om huset er der godt med plads med bl.a. indkørsel, terrasser, hyggeligt havebassin og græsplæne.

Indretningen er virkelig velfungerende og med god udnyttelse af boligens 136 kvm. boligareal. Udover boligdelen byder huset også på en udestue, en overdækket terrasse samt garage med redskabsrum.

Indretning: vindfang og fordelingsgang, badeværelse med bruseniche, gæstetoilet, soveværelse med indbyggede skabe, tre værelser, rummelig stue, spisekøkken og bryggers. Bryggersindgangen er praktisk placeret lige ved garagen. Spisekøkkenet ligger lige op ad den store stue, så muligheden for at åbne op mellem disse to rum ligger lige for. Fra stuen er der udgang til sydvendt udestue med videre udgang til delvist overdækket terrasse. 

Hvis familiens hjem skal være en velfungerende base i trygge omgivelser, så er denne bolig et virkeligt godt bud.
5Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
878 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.575.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.747 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,165 / 7.296 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99