Taps Stationsvej 2, Taps, 6070 Christiansfeld

163 m2 villa

Kontant 945.000 kr.

Velindrettet villa med mange gode m2 både inde og ude


Beliggende midt mellem Christiansfeld og Vonsild

Skøn villa med stort grundstykke, udlagt som virkelig hyggelig have, udbydes nu til salg. Beliggende i Taps, blot 5 minutters kørsel fra Christiansfeld og 10 minutter fra Kolding, kan I nu købe denne velindrettede og hyggelige villa.

I Taps er der et super godt og velfungerende lokalsamfund, de skønneste stisystemer til gå og cykelture, et lille pizzaria og en rigtig god børnehave midt i byen. Taps ligger naturskønt, man får følelsen af at være på landet, men alligevel tæt på flere gode handelsbyer.

Huset er præsentabelt, med hvide facader, hvor murværket de seneste år er blevet gennemgået og renoveret, haven er smukt anlagt og I mødes af en stor, bred indkørsel. Til huset hører en god, stor garagebygning med loft til opbevaring eller fx gildesal. Mellem garage og huset er der et overdækket område, hvor der er forberedt til at kunne laves bryggers.

I træder ind i et stort, åbent køkken alrum, med et virkelig funktionelt køkken, stor kogeø med gaskomfur, en masse skuffeplads og samtidig plads til spisestue. Indgang til to smukke stuer, den ene med brændeovn, den anden med ældre kakkelovn, som ikke bruges. Stuerne er smukke, med højt til loftet, et enormt lysindfald og stuk. Her fornemmer man virkelig den ældre patriciavilla og sjælen i huset.

I stueplan er der gæstetoilet med badekar, mindre kælder, hvor installationerne er og vindfang/hovedindgang til huset. 

Flot trappe fører til 1. salen, som er i virkelig god stand og med tre store værelser, med synlige bjælker og højt til loftet. Tilmed et stort badeværelse med bruser. 

Taps Stationsvej er en virkelig skøn ejendom, med god plads til hele familien både inde og ude. 

Kom og se nærmere på denne skønne villa. 
5Antal rum
1916Byggeår
2Antal toiletter
1616 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.941 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,506 / 4.381 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Aldin Hibic
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler - MDE

aldin@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33