Tange Skovvej 25, Tange, 8850 Bjerringbro

150 m2 villa

Kontant 2.645.000 kr.

Nyt boligprojekt med 8 boliger i det naturskønne Tange


Kvalitetsbyggeri med en god beliggenhed tæt ved Tange Sø

Nyt projekt bestående af 8 fritliggende etplansboliger.   
Boligerne opføres af Vindum Ejendomme ApS som bygherre og med Michael’s Tømrer- & Snedkerforretning ApS som totalentreprenør. De 8 boliger sælges med valgmulighed for en model på 127 m2 og en model på 150 m2. Det forventes, at de næste bolig står færdig i efteråret 2022, og herefter i øvrigt efter nærmere aftale, og med en forventet byggetid på ca. 4-5 måneder.
Model 127 m2 - indeholder; Entré, bryggers med arbejdsbord/skabe, stue i åben forbindelse med køkken (i alt 55 m2) med inventar fra HTH og komplet med hvidevarer. Fra stue er der udgang til terrasse. Endvidere soveafdeling med badeværelse med brus og bord/skabsarrangement, soveværelse, 2 værelser. 
I model 150 m2 er der mulighed for at udvide boligen med en lille gang, 1 ekstra værelse og badeværelse med brus og bordarrangement.
Boligerne er i en god kvalitet, og i vedligeholdelsesfrie materialer, bl.a. kan nævnes murede facader, træ/alu-vinduer og ingen udvendigt træværk. Endvidere opføres boligerne i en høj energimæssig standard (energiklasse A2020 - lavenergi) og med gulvvarme overalt. Boligerne opvarmes med luft til vand varmepumper, og der lægges vægt på et godt indeklima i boligerne, idet der laves ventilationsanlæg i boligerne.
Til hver bolig hører egen udmatrikuleret grund på ca. 1.000 m2. Til hver bolig anlægges der have med en god terrasse, hæk i skel og græsplæne samt flisebelagt ankomstområde og indkørsel foran boligen med carport med redskabsrum. 
Hele projektet er godt gennemtænkt i både udførelse, udseende, beliggenhed, materialer og indretning. Der er valgt gedigne lyse materialer i god kvalitet, og der er en vis med bestemmelsesmulighed på materialevalget, eksempelvis for køkkenet.
Tange by er en pæn by med gode ordnede forhold.  Byen ligger kun ca. 6 km. fra Bjerringbro, hvor du finder en bred vifte af indkøbsmuligheder, kultur, idræt m.v. Endvidere ligger Viborg, Silkeborg og Randers indenfor ca. 20-30 min. kørsel og Aarhus indenfor ca. 55 min. kørsel. 
Området er utroligt naturskønt, og du finder masser af natur og rekreative områder ved Tange Sø og plantagen ved Gudenåcentralen. Endvidere en lang række helt unikke rekreative muligheder med roklub, fiskeri og sejlads på søen, golfbane og masser af stier og natur, hvor der er rige muligheder for naturoplevelser og fysisk udfoldelse. I byen et fint torv i byen, badestrand ved Tange Søvej, lokal friskole, fri-børnehave og der er lokal bus til Bjerringbro og Rødkærsbro, hvor du også finder offentlige transportmuligheder til en lang række større byer omkring.  
FORHØR NÆRMERE OG REKVIRER SALGSMAPPE PÅ HELE PROJEKTET.
5Antal rum
2022Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.301 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,266 / 12.155 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844