Ny pris

Sybergsvej 7, 5300 Kerteminde

269 m2 villa

Kontant 2.650.000 kr.

KERTEMINDE


Stor villa til den pladskrævende og med god beliggenhed i attraktivt kvarter og tæt på stranden

Med stor fornøjelse kan vi hos home Kerteminde, byde velkommen til Sybergsvej 7 i attraktivt kvarter og i gåafstand til den populære badestrand, Nordstranden og ligeledes gåafstand til Kerteminde bymidte.
Her finder du alle hverdagens fornødenheder, som daginstitution, skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Kerteminde by, byder desuden på skøn maritim stemning, med Marinaen, jollehavnen og Renæssancehavnen, samt lækre spisesteder, hyggelige handelsgader med nichebutikker, de charmerende byhuse og diverse kulturaktiviteter. Golfbanen Great Northern af international standart og naturområdet Sybergland findes ligeledes indenfor kort afstand.

Vi byder indenfor i denne rummelig bolig, som er højt beliggende og i stueplan hele 269m² og yderligere 77m² kælder - altså en bolig med meget plads til den pladskrævende og en bolig der desuden rummer mange muligheder!

I boligens stueplan findes stor entré/fordelings gang med nedgang til boligens kælder. I denne ende af boligens findes soveværelse med dertilhørende badeværelse ligesom der findes 2 værelser og 1 badeværelse yderligere. Fra entréen er der endvidere adgang til boligens ene af i alt 2 stue, hvoraf den første er en vinkelstue med brændeovn og fra stuen her, udgang til den overdækkede del af terrassen. Den anden stue er utrolig charmerende og med loft-til-kip, samt karnap/vinterhave. Fortsætter vi gennem huset, kommer vi til det skønne og rummelige køkken, ligeledes med loft-til-kip, ovenlysvinduer samt åben pejs. I køkkenet er der også god spiseplads og fra køkkenet udgang til terrassemiljø. Endvidere endnu et stort værelse samt rummeligt bryggers findes i denne ende af huset.

Bevæger vi os ned i den rummelige kælder, bliver vi i første omgang mødt af hyggeligt barmiljø, hvorfor der er adgang til et utrolig godt og stort disponibelt rum og hertil hørende stort badeværelse med sauna. I kælderen findes yderligere et par mindre disponible rum og egen ind/udgang.

Til boligen følger slutteligt en stor dobbelt garage, en meget privat have, og flere gode terrassemiljøer, således det hele dagen er muligt at rykke rundt efter solens stråler og læ pladser.

Kort sagt ideelt til den pladskrævende og til dem der ønsker muligheder og selv vil sætte sit præg.

Kontakt os endelig for at høre nærmere - vi glæder os til at fremvise boligen!
6Antal rum
1987Ombygget
3Antal toiletter
1326 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.046 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,305 / 12.110 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404