Surkjær 11, Bramdrupdam, 6000 Kolding

242 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Villa med masser af plads


Rolig lukket vej med kort afstand til indkøb og natur

Surkjær, som er en rolig beliggende vej i Bramdrupdam, byder på kuperet grunde med et flot kig over området, og gode stisystemer til Troldhedestierne og indkøb i nærområdet. 

Huset rummer hele 242 m2, så der er god plads til den store familie, eller dig som gerne vil have en hjemmearbejdsplads. Omkring huset er der gode terrasser både foran huset og i baghaven. Baghaven byder ligeledes på et lækkert pool område, hvor sælger i 2023 har fået installeret nyt pumpesystem.

Boligen er indrettet med: 

Entre, som er en åben del af fordeler gangen der binder etagen godt sammen. Den ene del af stueplan er indrettet som et stort åbent rum, med køkken, alrum og plads til en god stue. 
Her er masser af lys fra de store vinduespartier og udgang til svalegangen. Husets 2. stue bruges i dag som soveværelse, men der er både mulighed for at dele rummet til to gode værelser, eller genetablere en ekstra stue. I stueplan får du ydermere et værelse samt badeværelse og gæstetoilet ved entreen.

Underetagen er fri af jorden mod haven, og rummer ligeledes masser af gode m2. Her får du 2 gode værelser mod haven, samt stor gildesal/værelse eller hvad familiens behov dækker over. 

Derudover rummer underetagen alle de gode rum, man ikke kan undvære. Her er et godt stort bryggers, badeværelse med bruser samt depotrum, hvor der også er installeret sauna.  

Til huset er der udhus i haven og der er garage til huset ved bryggers. Haven har gode terrassearealer og ellers er det en nemt anlagt have. 

En god bolig med masser af plads, som nu kan blive din. 


7Antal rum
1971Byggeår
3Antal toiletter
858 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.211 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,933 / 11.890 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Tobias Høi Maagaard
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

chmaa@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33