Sundbyvej 140, Sundby Mors, 7950 Erslev

138 m2 villa

Kontant 445.000 kr.

Sundby Mors - flot renoveret villa


Stor garage med porte og god størrelse værksted.

Denne hyggelig villa i Sundby Mors, er løbende blevet moderniseret / renoveret igennem årene bla. er der opsat eternit plank på gavlen i 2018, og den fremstår idag charmerede og indflytningsklart. Stor og anvendelig flisebelagt terrasse med flot udsigt!

Huset er perfekt for dig som ønsker en stor garage og værksted i to plan med masser af plads til værktøj, biler, motorcykler og ekstra plads udover hvad huset tilbyder. Fra værkstedet kan arbejdet ligeledes nydes med udsigten udover fjorden. Den ene garage er fuldt ud isoleret fra gulv til loft. I mellem garagen og værkstedet er der plads til ekstra fryser / køleskab.

Villaen byder velkommen via det lille vindfang og videre ind i det store bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler, hvorfra der er adgang til de to værelser i stueplan, som begge er med trægulv. I forlængelse heraf er husets badeværelse, som er lyst og indbydende samt med gulvvarme.
I køkkenet er der gulvvarme og en lille spiseplads samt en åbning i muren ind til stuen, hvorfra varmen fra brændeovnen og lyset fra stuen kan nydes henover dagens måltider. Vinkelopdelt stue med spiseplads og sofa arrangement med brændeovn i hjørnet. Fra stuen er trappen op til 1. sal, hvor der er yderligere to værelser til kip.

Et super dejligt hus med masser af plads, med en smuk udsigt.

Forhør nærmere hos home Thisted.
4Antal rum
1990Ombygget
678 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

445.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

889 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,670 / 2.110 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Claus B. Skammelsen
home Thisted

Ejendomsmægler, MDE

clbs@home.dk

96 18 25 25

96 18 25 25