Stubyvej 20, 4760 Vordingborg

115 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Mulighed for flexbolig/fritidshus


Indflytningsklar villa i tre plan - Beliggende på en 1740 m² stor grund

Denne fine villa er beliggende på en 1740 m² stor grund, lidt udenfor Vordingborg. Her er i omringet af skøn natur, men samtidig kun få minutter fra indkøb, skole og SFO. Bussen kører ca. 500 m fra ejendommen og i bil kan I komme til Vordingborg på ca. 5 minutter. 

Villaen fremstår yderst præsentabel og er i hele tre plan, I får altså her en bolig med masser af plads og gode rum. 

Stueplanen er indrettet med en stor entré, hvor der herfra er trappe ned til kælderen samt indgang til gang og køkken. Fra gangen er der trappe op til førstesalen samt indgang til badeværelset. 
Nuværende ejer har renoveret en del på huset, fx nyt køkken i 2017 og nyt pænt badeværelse med bruseniche. Derudover er der lagt nyt flot gulv i entré, gang, køkken og stue, som giver boligen et rigtig fint helhedsudtryk. 
Køkkenet er udført i hvide elementer og fremstår virkelig flot og har godt med både skabs - og bordplads. I åben forbindelse til køkkenet, ligger stuen, hvor der her er plads til både sofahjørne og større spisebord. 
I stueplan får I også et stort soveværelse. 

De to resterende værelser finder I på førstesalen. Her får I to store værelser, som er ideelt til fx børneværelser. Her er der godt med plads til børnene, både til leg på gulvet samt opsætning af fx skrivebord til kreativitet eller lektielæsning. 

I kælderen får I flere disponible rum, fordelt på hele 83 m². Her er der derfor gode muligheder for vaskerum, opbevaring, træningsrum, viktualierum mm. Udover nedgang til kælderen fra husets stueplan, er der også udgang fra kælderen til haven. 

Udendørs får I en stor grund med indkørsel, hvor der er plads til flere biler. En dejlig have anlagt med græs, buske og træer. Derudover er der en stor sydvestvendt fliseterrasse. 

På grunden er der også et stort udhus. 

Ring for en fremvisning på 55371195 - Vi står klar alle ugens 7 dage! 

4Antal rum
1973Ombygget
1740 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.547 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,950 / 5.515 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Jepsen
home Vordingborg

Ejendomsmægler

tjep@home.dk

55 37 11 95

55 37 11 95