Strucksalle 79A, 6270 Tønder

158 m2 villa

Kontant 1.045.000 kr.

Charmerende murermestervilla i hjertet af Tønder


Plastvinduer fra 2022!

På Strucksalle 79A i hjertet af Tønder, finder du denne charmerende og indflytningsklare murermestervilla. Villaen er i kort afstand til indkøbsmuligheder, skole samt et hav af fritidsaktiviteter, som kan tilgås via cykelstien, der er lige udenfor døren. 

Huset er opført i 1927 og har et samlet boligareal på 158 kvm fordelt i to plan, samt et kælderareal på 87 kvm. Udvendigt fremstår huset med en muret facade i røde sten, eternittag samt plastvinduer fra 2022. Huset opvarmes med fjernvarme, og der er indsat ny varmeunit i 2023. 

Indvendigt byder boligen på en nydelig entre med et pænt vinylgulv og trappeopgang til 1. salen. Herfra føres man til husets køkken, der er med lyst køkkenmiljø og sort bordplade. Den østvendte træterrasse kan tilgås fra køkkenet, så der er rig mulighed for at nyde morgenkaffen her. Fra køkkenet er der en stor åbning i væggen ind mod stuen, så man får en følelse af at være sammen med sin familie/gæster, på trods af, at man står i køkkenet og har gang i kødgryden. Stuen er rumlig og har god plads til både spisebord og hyggelig sofagruppe som familien kan samles i. Soveværelset i stueplanet har en god størrelse, og vindues-karnapen giver værelset noget ekstra plads og et smukt lysindfald. 

1. salen byder på et repos der fordeler de 3 gode værelser og badeværelset, hvor du altså ikke behøver at gå på kompromis, fordi her er der både bruseniche og boblebad! 

Husets kælder er med 2 store disponible rum, toilet og vaskerum med god plads til vaskefaciliteter - oplagt mulighed som teenager-afdeling med egen indgang! Kælderplanet er dog ej registreret til beboelse i følge BBR-oplysningen.

Udvendigt finder du en hyggelig nem grund på 370 kvm med grusbelagt indkørsel. Haven er primært udlagt i græs, med en skøn flisebelagt terrasse, hvor mange solskinstimer kan nydes. 
Yderligere er der under den hævede træterrasse mulighed for at opbevare cykler og haveredskaber 

Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør! 
5Antal rum
1927Byggeår
2Antal toiletter
370 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.045.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.614 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,104 / 4.856 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Redlefsen
home Tønder

Salgskoordinator

jered@home.dk

74726270

74726270