Strandvejen 138, 3700 Rønne

126 m2 villa

Kontant 6.695.000 kr.

Villa med enestående havudsigt i Rønne


Nyd synet af Østersøen fra første række

Med nøgleord som en suveræn beliggenhed, lækre terrassemiljøer og en fantastisk udsigt over havet, får I gode rammer i denne villa i Rønne. 

Glæd jer til tre værelser, en stor stue og et køkken-alrum, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en skøn nærhed til naturen og hverdagens gøremål, og resultatet bliver en hyggelig base for jeres nye tilværelse.

Det store køkken-alrum gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Køkkenet byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der udgang til terrassen, som forener inde og ude.

Den store stue har et pænt lysindfald, hvilket skaber en let og luftig rumfornemmelse. En pejs med låger skaber fundamentet til hygge i de kolde måneder. Videre er der tre værelser, hvoraf det ene er særligt praktisk med adgang til et toilet. Endelig er der et badeværelse med en bruseniche. 

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, hvor I kan hele tiden kan nyde synet af Østersøen fra første række. Her er flere lækre terrassemiljøer i terræn med huset, hvor udestuen bl.a. indeholder en pejs med bornholmske sandsten. 

I kan nemt og helt uforstyrret komme ned til vandkanten, da der er privat trappe fra haven. Den korte gåtur ned til vandet kan forlænges ved at gøre ophold for at nyde den enestående udsigt. 
 
Nede ved vandkanten, er det oplagt at indtage frokosten på en af de 2 terrasser under åben himmel, mens I nyder den maleriske udsigt over havet. De naturskønne omgivelser understreges af den suveræne placering i første række til vandet. Tilmed finder I bus, indkøb, skole, daginstitution og sportshal indenfor to kilometer, ligesom der ikke er langt til naturskønne Galløkken.
 
Husets tag står for en udskiftning i nær fremtid, og sælger er på denne baggrund åben for en dialog omkring prisen. Møbler kan indgå i handel. Der er mulighed for en lang overtagelse, hvis dette ønskes.

Kom og oplev boligen.
4Antal rum
1970Byggeår
2Antal toiletter
1420 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.324 kr.

Udbetaling

335.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

38,328 / 30.317 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan Kohring Larsen
home Rønne

Indehaver

jklarsen@home.dk

56 95 75 51

56 95 75 51