Strandklit 68, 9990 Skagen

157 m2 villa

Kontant 4.995.000 kr.

KUNSTNERHUS TEGNET AF KJAER & RICHTER - omgivet af skøn natur nær stranden


Høj kvalitet i alle henseender og yderst vellykket indretning

Villaen her på Strandklit 68 er sådan en ejendom, man ikke kan undgå at blive begejstret for at stifte bekendtskab med. Her går alt nemlig op i en højere enhed – både i forhold til æstetikken og arkitekturen, og bestemt også i forhold til beliggenheden i sig selv.
Huset ligger i en skøn, tilbagetrukket lille enklave, hvorfra der er meget kort gåafstand gennem klitterne ned til stranden, og hvor der samtidig ikke kommer mange turister forbi. Her ånder med andre ord fred og ro på netop dén måde, som ophold i disse smukke naturrammer fortjener. 
Der er udelukkende anvendt materialer af høj kvalitet, hvilket eksempelvis Vola-armaturerne og køkkenets Gaggenau-hvidevarer bevidner. Og arkitekturen formår på forbilledlig vis at kombinere klassiske Skagen-elementer med et moderne snit og en helt nutidig indretning.
Huset er placeret således, at det afskærmer en stor terrasse på den nordvestlige flanke, mens carporten i samspil med læ-vægge sørger for afskærmning og læ fra sydvest. Terrassen er dog på ingen måde forskanset, så du er også sikret et skønt udsyn til den rå natur, der omgiver dig.
Udsyn har du bestemt også indefra takket være store vinduespartier i begge plan. Stueplan er disponeret således, at du får et stort, lyst køkken-alrum i den ene længe, som er forbundet med en hyggelig pejsestue i den anden længe. Pejsen med indsats er indbygget i den markante hvide skorsten, som er med til at give huset sin helt særlige karakter. Samme skorsten er i øvrigt også forbundet med terrassens udendørspejs.
I stueplan får du desuden et praktisk bryggers lige ved entréen og køkkenet, et brusebadeværelse samt et soveværelse med skabsvæg og egen terrassedør. Der er yderligere to indbydende værelser på første sal, hvor det ene har en glaskvist, og det andet har direkte adgang til husets andet badeværelse samt udgang til en altan, hvor fornemmelsen nærmest er som at stå i stævnen på et skib.
Førstesalen rummer tillige en skøn stue, der har en stemning som i et klassisk loftsatelier. Det skyldes ikke mindst det store nordvendte vinduesparti, hvor et behageligt lys strømmer ind, og hvorfra du har den smukkeste udsigt over klittoppene og videre ud over havet ved Nordstrand. Naturen omkring byder hver gang på nye oplevelser og er, på samme tid, fascinerende og betagende på alle årstider - lige fra de rolige og vindstille sommeraftenener til de ruskende og barske efterårsstorme.
4Antal rum
2014Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.387 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,750 / 22.718 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicklas Lind Pedersen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

nilp@home.dk

98442666

98442666