Strandklit 5, 9990 Skagen

110 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

MODERNE OG STILREN ARKITEKTUR MIDT I DEN BETAGENDE NATUR I SKAGEN


Flot udsigt til havet og naturen fra 1. salen

Velkommen til moderne og stilren arkitektur, som er indbegrebet af dette skønne træhus, beliggende midt i den betagende natur i Skagen, og blot en kort gåtur fra den smukke strand. Huset og beliggenheden indbyder til fred og ro, og ja, det kan godt være svært at komme op ad sengen om morgenen, da havudsigten kan nydes direkte fra hovedpuden.
Det karakteristiske ved dette træhus er dets moderne design, der har sin oprindelse i de gamle 'Fiskerhuse' på havnen. Det nordiske udtryk og de skarpe linjer smelter harmonisk sammen med det omkringliggende landskab. Store vinduer åbner op for en utrolig udsigt til hede, klitter og hav. Alle rum er derfor særdeles lyse, åbne og imødekommende.
Indretningen består i stueplan af entré med skabe samt adgang til badeværelse med bruseniche samt trappe til 1. sal. Åbent køkken-alrum indrettet med spiseplads og stue. Herfra er der udsigt til naturen samt udgang til skøn træterrasse mod sydvest. Her kan solen nydes hele dagen. I stueplan findes endvidere gæsteværelse.

1. salen er indrettet som ét åbent rum med det skønneste soveværelse med fantastisk udsigt til havet og de fredede hede- og klitarealer. Soveværelset er ligeledes indrettet med skabsplads, lounge og kontorplads.

Ved huset indkørsel findes carport med integreret og isoleret udhus. Carporten er med til at skabe et overdækket areal ved indgangspartiet, således man kommer tørskoet fra bilen til huset.

Det åbne hedeareal foran huset, mod nord, er §3 registreret hvilket gør, at det ikke kan bebygges. Udsigten forbliver således uforstyrret og ubrudt. 

3Antal rum
2014Byggeår
725 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.265 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,235 / 13.616 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666