Strandkanten 31, 9300 Sæby

226 m2 villa

Kontant 5.500.000 kr.

Eksklusiv og velindrettet funkisvilla fra 2018 med himmel og hav tæt på


Oplev denne arkitektonisk perle ved Sæbys nordstrand

Drømmer du om at vågne op til ildrøde solopgange, Læsøs smukke silhuet, bølgebrus og hvide sejl, der pryder Kattegats foranderlige scenetæppe? Og kunne du tænke dig en arkitektonisk perle i Sæbys nordby med et stilsikkert, minimalistisk formsprog og et spændende valg af løsninger og materialer? Så er denne villa helt sikkert noget for dig.
Én ting er den fantastiske beliggenhed tæt på én af Nordjyllands nok bedste badestrande og med den altid betagende havudsigt. Noget andet er villaens særpræg, materialevalg og gennemtænkte detaljer, der oser af eksklusivitet og stil. For i denne arkitekttegnede, energioptimerede villa fra 2018 er intet overladt til tilfældighederne. Du får polerede betongulve, indbyggede armaturer fra Vola, et smukt glasgulv, massivt egetræsgulv lagt i sildebensmønster, ovenlysvinduer, der bringer himlen nærmere og durchsicht, der smukt forbinder de to etager.
Husets hjerterum er det store, lyse køkken-alrum i stueplan, hvorfra du har udsigt til Kattegat og også nem adgang til husets dejlige terrasser. Her finder du også soveværelse med walk-in, badeværelse, et godt bryggers og et praktisk viktualierum. Med en hyggelig alkove, et perfekt kaffespot fra den indbyggede bænk og en lille TV-stue er familien samlet i stueplan, men kan ligeledes slænge sig til sofahygge i den store stue på 1. sal, hvorfra der er udgang til den 20m2 store tagterasse mod vest. Her finder du også tre gode værelser, en kontorplads og et stort badeværelse med brus og fritstående badekar.
Denne funkisvilla byder på 226 velindrettede kvadratmeter i to fulde plan og et arkitektonisk udtryk lige dér, hvor den rå kystlinje og friske havluft møder det kultiverede og stille villaliv i Sæbys charmerende nordby.
Velkommen hjem til Strandkanten 31.

6Antal rum
2018Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.596 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,536 / 24.919 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922