Strandgade 3, 9300 Sæby

106 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Charmerende og totalrenoveret liebhaver byhus i Sæbys smukke gamle del


Unik og attraktiv beliggenhed ved havnen og kirken

Velkommen til Strandgade 3, 9300 Sæby – en perle af et byhus beliggende i hjertet af Sæby med en unik og fortryllende beliggenhed. Her finder du et totalrenoveret hjem, som formår at kombinere charmen fra det gamle Sæby med moderne og lyse indretningsløsninger.
Boligen er smukt placeret i en af Sæbys mest stemningsfulde gader, omgivet af charmerende bindingsværkshuse og idylliske pikstensbelægninger. Kun 100 meter fra den hyggelige havn og med Sæby kirke som nærmeste nabo, kan du nyde en hverdag i historiske og naturskønne omgivelser. Huset ligger frit og er som en sjældenhed i denne gade ikke bygget sammen med andre huse. 
Indenfor mødes du af en rummelig entré med god opbevaringsplads i garderobeskabet og adgang til husets lækre badeværelse. Badeværelset er indrettet med stilfulde, naturfarvede gulvfliser, gulvvarme og elegante messingamaturer. Derudover er det klargjort til installation af vaskesøjle, hvilket gør det både praktisk og funktionelt.
Den store stue er hjertet i huset, med åben forbindelse til køkkenafdelingen, hvilket skaber et lyst og luftigt rum med masser af plads til samvær og hygge. Hele stueetagen prydes af smukt sildebensparket, som tilfører en klassisk elegance til rummene. Fra stuen er der direkte adgang til den charmerende gårdhave via dobbelt terrassedøre. Gårdhaven er totalt omlagt med fliser, skærver og flot belysning, og byder på en vidunderlig udsigt til Sæbys smukke kirketårn. Her kan du nyde solen hele dagen og skabe dit eget lille uderum til afslapning og hygge.
En ny solid trappe fører dig op til første sal, hvor der venter en lys repos med adgang til to værelser – et i hver ende af huset. Også her finder du det smukke sildebensparket med gulvvarme, som går igen og skaber en harmonisk sammenhæng i hele boligen. Alle vægge er malet i tidløse hvide farver, der giver en lys og indbydende atmosfære, mens de synlige bjælker står rå og naturlige og tilføjer et rustikt touch til boligen.
Strandgade 3 er en sjælden mulighed for at bo i et fuldstændig renoveret byhus med både historie og modernitet i skøn forening. Her er der plads til at skabe et hjem, hvor livskvalitet og æstetik går hånd i hånd. Velkommen hjem!
2Antal rum
1890Byggeår
251 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.755 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,176 / 15.941 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922