Storskovvej 76, Ormslev Stationsby, 8260 Viby J

329 m2 villa

Kontant 3.895.000 kr.

Kæmpe villa på 329 m2 bolig i Ormslev Stationsby/ Stavtrup


Perfekt for storfamilien eller bo flere generationer under samme tag!

Hermed udbydes denne storvilla til salg i den hyggelige by, Ormslev Stationsby. Her får man muligheden for kombinere nærheden til Århus og samtidig bo i smukke og landlige omgivelser. Det er svært at finde mere trygge omgivelser for børn at vokse op i. Området er tilknyttet Stavtrup, hvor der er gode institutioner og skoler, så det er trygt at sende børnene afsted. Samtidig ligger indkøbsmulighederne kun 5-10 minutters kørsel væk.
I bil tager ruten til Viby Torv ca. 10 min. og er meget smuk og giver fornyet energi inden man er hjemme efter en lang arbejdsdag. Man kan også cykle langs søen og tage Brabrandstien ind til byen, når vejret og lysten er til det. Området er flittigt besøgt af cykelryttere og folk, som sætter pris på en smuk tur omkring Engsøen eller i skoven. Ormslev er en mindre landsby med sammenhold og fællesaktiviteter i løbet af året, så man har mulighed for at lære naboerne at kende. 
 
Ejendommen bebos i dag af 2 generationer under samme tag, og boligen er derfor opdelt i 2 boliger. Man kan nemt flytte vægge og indrette sig anderledes, da mange vægge er lette vægge og derfor flytbare. Man må derfor ikke stirre sig blind på den eksisterende planløsning, da den nemt kan ændres efter behov. 
Huset er registreret som enfamilieshus, men man må gerne bo flere sammen. Vær venligst opmærksom på, at man derved skal lave en eventuel samejeoverenskomst med fordeling af brugsret til hus, have, evt. husorden m.m.. Belåningen kan ikke opnås på den enkelte "boligenhed". Tilsvarende hæfter med for hinanden økonomisk, hvilket man bør overveje inden der bookes fremvisning.
 
Villaen kan også være den perfekte drøm for den store eller sammenbragte familie, som har svært ved at finde en bolig, hvor der reelt er plads og "leverum" til man kan bo sammen mange mennesker i hverdagen.
Hovedhuset er oprindeligt bygget i 1919, men ejer har lavet en tilbygning i 2004. Alt fremstår istandsat og indflytningsklar stand. 

Grunden er på hele 1533 m2 og haven er meget charmerende med masser er "rum", terrasser, udhuse, værksted, muret garage m.m. Her matcher grunden husets størrelse, så der igen er sammenhæng og hverdagen vil fungere for mange mennesker på samme matrikel.   
Ring til home og hør mere om denne flotte ejendom, beliggende i et naturskønt område! 


9Antal rum
2004Ombygget
3Antal toiletter
1533 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.170 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,421 / 18.056 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Hørning

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86922222

86922222