Stollig Bygade 4, 6200 Aabenraa

214 m2 villa

Kontant 3.245.000 kr.

Flot og charmerende ejendom til den store familie


Fredelig, grøn beliggenhed nær skov og strand

Denne ejendom i grønne Stollig henvender sig til jer, der søger et stemningsfuldt hjem, hvor der er god plads til familielivet såvel inde som ude. Her er tale om en stor, charmerende villa, der er smagfuldt renoveret med respekt for husets oprindelige stil. Resultatet er en flot og indbydende bolig, hvor hyggelig atmosfære og moderne komfort går hånd i hånd.
Ejendommen ligger på en 1.648 kvadratmeter stor grund, der byder på et skønt og frodigt havemiljø. Her er åbne og overdækkede terrasseområder, flere solkroge og køkkenhave samt en stor græsplæne, hvor de yngste kan lege under åben himmel. Foruden haven og huset inkluderer ejendommen også en carport, hvor familiens køretøj kan parkeres.
Villaen fremstår i pæn og indflytningsklar stand, og det skal endvidere fremhæves, at huset har en fornuftig varmekilde. Boligens mange kvadratmeter er fordelt på stueplan og førstesal, og her er etableret badeværelse på begge plan. Flere af førstesalens rum har hvidmalede, synlige loftsbjælker, der bidrager til hjemmets dejlige stemning, og bemærk også den fine trappe, der forbinder de to etager.
Planløsningen er ideel for den store børnefamilie, for villaen indeholder hele fem værelser, og der er mulighed for at etablere et sjette værelse, hvis dette er på ønskelisten. Opholdsafdelingen udgøres af to stuer en suite samt et lyst og indbydende køkken. Køkkenet er udført med køkkenø, og her er desuden brændeovn og plads til et lille spisebord.
De to stuer forbindes af elegante fløjdøre, og den ene stue har ligeledes brændeovn, mens den anden har terrassedør ud til haven.
Slutteligt er her en skabsgang og et rummeligt bryggers, der har flisegulv, integreret garderobe og indbyggede vaskefaciliteter i bekvem arbejdshøjde. Fra bryggerset er der både udgang til haven samt til carporten, så I kan gå tørskoet fra bilen og direkte ind i huset.
Fra den fredelige adresse er der cirka ti minutters cykeltur til Aabæk Strand og til Jørgensgård Skov, så en picnictur eller en dag ved vandet kræver ikke meget planlægning. Her er desuden kun omkring tre kilometer til Løjt Kirkeby, der har skole, dagtilbud, idrætsfaciliteter og gode indkøbsmuligheder, og Aabenraa bymidte nås på fem minutter i bil.
En ejendom som denne bør uden tvivl opleves, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.
8Antal rum
2003Ombygget
2Antal toiletter
1648 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.636 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,699 / 14.873 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045