Stentofterne 291, 7600 Struer

152 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Yderst velholdt bolig i ét plan med lukket og ugeneret have


God planløsning med bl.a. køkken/alrum og værelsesafdeling

Er et roligt kvarter og en lukket "lomme" den rette beliggenhed for dig -  så skal du se denne fine bolig.

Her på Stentofterne 291 har vi et meget velholdt parcelhus i rødbrune facadesten, betontag og trævinduer. Ejendommen er sikret et godt og behageligt indeklima, da der er installeret ventilationsanlæg. 

Boligen byder indenfor igennem det rummelige bryggers med både skabsplads og vaskefaciliteter. Herfra er der køkken/alrum med udgang til vestvendt terrasse og have udlagt primært i græs.

Desuden byder boligen på en vinkelstue og et mindre kontor der er etableret i den "gamle" entre.
Værelsesgangen rummer 4 soverum og badeværelse med bruseniche.

Til boligen er der ligeledes en carport.

Ønsker man at gøre boligen til sin "egen" er der også mulighed for små justeringer eller større renoveringer alt efter dit behov og ønske.

Boligen er beliggende i den vestlige del af Struer hvor der blot er 4-5 minutter til skole og fritidsaktiviteter samt det smukke naturområde ved Kilen.

Struer er en livlig by beliggende ved Limfjorden og er kendt som "Lydens By". Byen byder på en blanding af moderne faciliteter og smuk natur. Struer er hjemsted for en række kulturelle attraktioner, som Limfjorden Rundt, Run To The Beat og meget andet. Området har også gode indkøbsmuligheder ved bl.a. gågaden, restauranter og sportsfaciliteter. Med sin beliggenhed ved fjorden tilbyder Struer også fantastiske muligheder for vandsport og udendørsaktiviteter. Hvis du ønsker at bo i en dynamisk by med masser af kulturelle og naturlige oplevelser, er Struer et fantastisk valg. 
6Antal rum
1984Byggeår
1051 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.558 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,545 / 6.000 kr.

Tjek boliglån