Stenholtvej 1, Kragelund, 8600 Silkeborg

199 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Stor familievilla med god rumfordeling i naturskønne Kragelund


Dejlig solvendt og plan have med frugttræer

På en naturnær adresse i udkanten af den lille, velfungerende by Kragelund venter denne rummelige kvalitetsvilla på at byde nye ejere velkommen. Huset måler 199 velfordelte kvadratmeter i fantastisk flot stand med bl.a. fire værelser og lækre samværsrum, mens udelivet leves i en sydvendt, parklig-nende have indrammet af nydeligt opvoksede træer og beplantning.
Huset ligger blandt andre regulære ejendomme i den vestlige del af Kragelund, som er kendt for et stærkt fællesskab og naturrige omgivelser. Byen har egen købmand, daginstitution, gode fritidsfacilite-ter og skole, ligesom der er fornuftig busforbindelse til Silkeborg. Nærheden til naturen giver nem adgang til skov, åbne vidder og Bølling Sø, hvor der er vandreruter, madpakkehuse og shelterplads.
Charme og soliditet
Ejendommen er opført i en charmerende, tidløs stil, som forener de bedste danske byggetraditioner: Bastant i udtrykket med solide rødstensmure, halvvalmet tag og hvide tofagsvinduer med indbygget overdækket terrasse langs den ene side af huset.
Indenfor er det rustikke kombineret med det moderne. Der er murede karme, rå murstensvægge og brændeovn i stueplan, mens hvide højglanselementer i vådrum, gennemgående lyse toner og spotlys leverer et tidssvarende touch.
God rumfordeling
Boligens hjerte er det åbne opholdsområde med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Herfra er der udgang til en stor, hævet træterrasse. Stueplan tæller også værelse, badeværelse og husets entré, der fungerer som bryggers.
Overetagen byder på yderligere tre værelser, walk-in, badeværelse og multirum med plads til lidt af hvert. Endelig føjer en kælderetage med to disponible rum 20 bonuskvadratmeter til huset, der også har tilbygget carport og værksted.
Ugeneret haveanlæg
Haven er et kapitel for sig. Den er inddelt i flere niveauer og haverum, der er godt beskyttet af træer og høje buske, som skaber et helt ugeneret udeareal på den solvendte side af huset. Foran er der ind-kørsel og parkeringsplads. Bestil din fremvisning af Stenholtvej 1 i Kragelund allerede i dag!
9Antal rum
1997Ombygget
2Antal toiletter
1453 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.249 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,419 / 11.477 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088