Stationsvej 37, 6360 Tinglev

207 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Velindrettet villa beliggende centralt


Tinglev

På en attraktiv adresse tæt på skole, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder og togstation finder man denne nydelige murstensvilla med plads til hele familien. Her bor man centralt i Tinglev, tæt på alle dagligdags fornødenheder og samtidig lige i nærheden af Tinglev Mose, der byder på et varieret plante- og dyreliv.

Villaen er opført i 1918 og fremstår i renoveret stand såvel inde som ude. Bag huset finder man haven med et skønt terrassemiljø. Indenfor gemmer huset på et væld af flotte finesser og gennemførte detaljer og udenfor betages man af den nydelige murstensfacade og den småstensbelagte indkørsel, der leder hen til carporten. En flisebelagt sti går fra fortovet til hoveddøren, der fører ind i en lys og indbydende entrémed trappe til første sal.
Planløsningen passer perfekt til den moderne familie med store, lyse opholdsrum og hele fem værelser, hvor de to nemt kan lægges sammen til et, hvis det måtte ønskes. Til daglig samles store og små i det rummelige spisekøkken, der imponerer med rå murstensvægge, smukke, blanke gulve og store, småsprossede vinduespartier, der slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder. Gulvene fortsætter ind i den meget lyse opholdsstue, hvor en indbygget pejs bidrager med varme og hygge i den kolde tid.
Fra køkkenet er der desuden udgang til en dejlig, solbeskinnet udestue med klinker på gulvet og et skønt udsyn over haven. Endelig byder stueetagen på et rummeligt værelse, et badeværelse med bruseniche, et praktisk bryggers samt en baggang, der også fungerer som fyrrum.
Tager man trappen til første sal, finder man et dejligt soveværelse, tre værelser af varierende størrelse, et depotrum, et toilet med dobbelt håndvask og mulighed for at etablere en bruseniche samt en mindre, men meget hyggelig stue.

Udenfor får I fornøjelsen af en lukket have med flere skønne terrassemiljøer, hvor sommeren kan nydes, mens toget kører forbi for enden af haven.
For familien, der drømmer om en rummelig villa med en spændende planløsning og en indretning i særklasse, så er denne villa afgjort et besøg værd.
Kontakt home Aabenraa allerede i dag, så arrangerer vi en fremvisning. Ring på tlf. 74 62 40 45.
6Antal rum
1995Ombygget
519 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.316 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,541 / 2.812 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045