Stationsvej 14, 3650 Ølstykke

121 m2 villa

Kontant 2.895.000 kr.

Storvilla med hele 242 etagemeter og få trin til Ølstykke station


- Kæmpe grund med Tennisskoven som genbo

Vi ved godt, hvad I tænker. Og nej, vi har heller ikke selv det mod, der skal til for at bo i et lyserødt hus. Men når et farveskema kan ændres med maling og pensel, er det langt sværere at genskabe de omgivelser, som mere end noget andet definerer denne villa. Med adresse på Stationsvej har I få trin til Ølstykke Station, og med Tennisskoven som genbo får I et rekreativt potentiale, der uden problemer kan matche beliggenhedens praktiske takter.
Her har ejendommen ligget godt og solidt siden 1957, så den var allerede voksen, da de første S-tog bumlede forbi i slutningen af 80’erne. Meget er sket med villaen i mellemtiden, men huset er også et resultat af de ting, der netop ikke er sket. I finder masser af originale detaljer inden døre, hvor I dermed kan gøre indflytningen lige så nem eller kompliceret, som I vil.
Faktum er, at de 242 etagemeter også i dag er et godt stykke over standarden for familieboliger. Med sin udprægede fleksibilitet giver den aktuelle planløsning tilmed mulighed for, at I kan bo flere familier eller generationer under samme tag. Således byder underetagen på taktisk fornuftige tiltag som eget bad, toilet og egne køkkenfaciliteter, mens garagen, gildesalen og de øvrige disponible rum også spæder godt til. Boligens stueplan ligger højt, og her møder I to værelser samt køkken, stue og badeværelse. I får endda en hyggelig bonusstue med et flot, naturligt lysindfald fra syd og vest.
Haven er skåret ud fra samme gavmilde skabelon som boligen, og I kan derfor glæde jer til en kæmpe grund på hele 1.533 m2. Kig på grillstedet, havepavillonen eller drivhusets sunde bede, hvis I mangler inspiration – her bliver I nemlig for alvor sat fri til at nyde udelivet. Og mangler I alligevel lidt natur i det daglige, udskriver vi straks en recept på rolige gåture under trækronerne i det fredede skovområde. Der går sti under banen til Søhøjskolen, og med indkøbsmuligheder og S-tog inden for rækkevidde byder netop denne adresse på Ølstykkes måske allerbedste kombination af pragmatik og charme.
Velkommen til.

4Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
1533 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.799 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,724 / 13.312 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonathan Siert
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Salgs- & Vurderingschef

josi@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14