Spurvevej 20, 8450 Hammel

181 m2 villa

Kontant 2.850.000 kr.

Hammel


Flot og indflytningsklar familie villa med stort køkken alrum samt nyt tag

Denne charmerende villa er beliggende i et attraktivt kvarter på en lukket vænge, i rolige omgivelser og med kun få 100 meter til den smukke Frijsenborgsskov. Meget børnevenligt, tæt på skole, børnehave og Hammel Idrætscenter, med 4 haller og svømmehal samt motionscenter under samme tag. 

Med hele 181 kvadratmeter og yderligere 31 kvadratmeter i underetagen, tilbyder denne bolig en rummelig og velgennemtænkt planløsning. Beliggenheden på en lukket vænge og nærheden til Frijsenborgsskoven gør dette hjem ideelt for familier, der søger ro og naturskønne omgivelser. Villaen repræsenterer en harmonisk kombination af komfort og funktionalitet og udgør den ideelle ramme for familiehygge og livskvalitet.

Villaen fremtræder flot og indflytningsklar. Taget er skiftet for et par år siden. 
Villaen byder velkommen med et stort åbent køkken-alrum, der smelter sammen med stuen og en hyggelig pejsestue. Fra stuen er der udgang til en overdækket sydvestvendt fliseterrasse, der giver mulighed for udendørs afslapning. Køkkenet er moderne og funktionelt med rigelig skabs- og bordplads, hvor den flotte granitbordplade er prikken og I´et. Der er gulvvarme i det flotte granit gulv.
Gennem fordelingsgangen når du soveværelset, der har en praktisk indbygget skabsvæg, samt et stort børneværelse. Badeværelset er rummeligt og inkluderer også gulvvarme, og der er også et gæstetoilet samt en praktisk forgang. Forgangen kan ligges til gæstetoilet, hvis ønsket er et ekstra badeværelse.
Villaen har en tilbygning, der indeholder en børneafdeling med to værelser, denne afdeling hænger godt sammen med underetagen, hvor der findes et godt multirum til leg eller som teenageafdeling, Denne afdeling har sin egen indgang, hvilket tilføjer ekstra fleksibilitet til boligen. Underetagen byder endvidere på et godt vaskerum samt et værksted. 
Udendørsområdet er velholdt med en dejlig lukket og opvokset have, der skaber en fredelig atmosfære og indbyder til leg. Endelig god garage med el-port. Perfekt til pladskrævende hobby. 

home byder velkommen.  
5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
981 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.294 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,409 / 13.036 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Kyhl
home Hammel

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

kyhl@home.dk

86 96 10 11

86 96 10 11