Sportsvej 48, 8654 Bryrup

134 m2 villa

Kontant 3.398.000 kr.

Et indbydende hjem beliggende ved Bryrup Langsø


Hyggeligt lokalmiljø med indkøb, skole og børnehus

VELUDFØRT VILLA OG GODT ANNEKS
Dette hjem byder på en helt særlig beliggenhed ud til Bryrup Langsø. Den dejlige udsigt kan nydes fra flere af boligens rum samt fra den solrige baghave. Villaen er fra 1985, og den er ombygget og delvist istandsat i perioden 2005 – 2010. Kvalitetsmaterialer og godt håndværk kendetegner huset, der har fuldmurede vægge og massive trægulve. Planløsningen inkluderer to værelser, et dobbeltværelse og to badeværelser samt et bryggers. Hertil følger et velholdt køkken, der ligger i åben forbindelse med en opholdsstue. Fra sidstnævnte er der vue til søen og terrassedør til haven. I forlængelse af opholdsstuen får I endnu en stue, der er oplagt som tv-stue. Der er bonusplads i ejendommens anneks, der fremstår i samme stil som villaen. Annekset har både tekøkken og badeværelse.
UGENERET HAVE MED UDSIGT TIL SØEN - EGEN LEJET BÅDPLADS
Den ugenerede grund er på 2.231 kvadratmeter, og den ligger som nævnt lige ved søen med under ti meter til vandkanten. Fra haven er der som nævnt smukt udsyn til vandet og det grønne skovbælte på den modsatte bred. Haven er anlagt, så den er let at holde. Her er plæne, buske og høje træer samt en stor fliseterrasse, der vender mod sydvest – det perfekte sted at dække op til sommerfrokoster og grillmiddage. Med til ejendommen følger endvidere et skur og en carport på 49 kvadratmeter.
FREDELIG ADRESSE PÅ LUKKET VEJ
Villaen ligger på en lille, lukket vej, så her er fred, ro og et minimum af trafik. Fra adressen har I blot få minutters gang til Bryrup Søbad, og nærområdets mange naturarealer skaber ideelle forhold for friluftsfamilien. Det hyggelige lokalsamfund har både brugs, skole, børnehus og idrætsfaciliteter, og det hele kan nås til fods eller på få minutters cykeltur.
5Antal rum
1985Byggeår
2Antal toiletter
2231 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.321 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,511 / 15.532 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088