Spergelvangen 48, 8920 Randers NV

150 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

NORDVESTBYEN - DEJLIGT OG ROLIGT KVARTER


1-PLANSVILLA MED NYERE TAG - FJERNVARME - DEJLIG HAVE MED HYGGELIGT TERRASSEMILJØ

Denne villa er beliggende i den nordvestlige bydel i et roligt og børnevenligt kvarter. I nærområdet finder du det meste af det, du har brug for, f. eks. er der kun 300 til nærmeste købmand, 500 meter til vuggestue og børnehave og 1,5 km. til nærmeste folkeskole. Og har du brug for at komme på motorvejen er der cirka fem minutters kørsel.
Haven er lukket, og her er foruden græsplæne flere skønne terrassemiljøer med bl.a. en solterrasse med udgang fra stuen og en overdækket terrasse. Du finder også et lille udhus bagerst i haven og et alletiders værksted.
Carporten ligger langs huset og der er indgang direkte til haven.
Sælger har renoveret villaen en del, her er bl.a. skiftet tag, vinduer, døre, gulv i stuen samt lofter flere steder i huset. Desuden er både køkken og badeværelser renoverede, og i den forbindelse er gæstetoilettet omdannet til et badeværelse med bruseniche.

VILLAEN INDEHOLDER:

Vindfang med adgang til fordelergangen. Køkken med masser af skabsplads og lidt spændende vinkler samt spiseplads. God mulighed for at åbne op til stuen. Skøn og lys opholdsstue med flot parketgulv og muret arrangement med brændeovn. Moderniseret gæstetoilet holdt i lyse farver. 3 børneværelser samt dejligt soveværelse med skabe. Flot badeværelse med god skuffeplads og bruseniche. Rummeligt bryggers med bl.a. ny fjernvarmeunit og udgang til terrasse, hvor man kan gå tørskoet over til værkstedet, da terrassen er delvist overdækket.

ENERGIMÆRKE C

Mulighed for fiber
5Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
790 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.026 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,527 / 9.153 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00