Sovkrogsvej 5, 9990 Skagen

219 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Spændende villa på 219 med gode muligheder + stort udhus på 36 m2


Skøn beliggenhed i roligt kvarter nær den skønneste natur

Denne ejendom er virkelig spændende med sin beliggenhed tæt på smuk natur og hede. Den strækker sig over hele 219 m2 og har et flot anlagt udeområde. Villaen har utallige muligheder for de kommende ejere.
Villaen blev bygget i midten af 60'erne og fungerede oprindeligt som en købmandsbutik, hvor det store butikslokale var centralt placeret i huset. Dette indikerer, at der er mulighed for en meget spændende og moderne indretning, hvor et stort alrum kan fungere som samlingspunktet i huset.
Udover de 219 m2 boligareal er der skønne flisebelagte terrasseområder, hvor man kan finde sol og hyggelige kroge hele dagen. Bagved huset er der anlagt en staudehave, hvor der også findes et nydeligt orangeri på 12 kvm samt en nybygget pergola, der kan bruges til grillhygge.
Når man kommer ind i huset og har hængt jakkerne og sat skoene i entreen, træder man videre ind i det store køkken/alrum. Køkkenet er et flot og lyst Designakøkken fra 2013, og det store alrum giver gode muligheder for at servere mad til mange venner og familiemedlemmer. Fra alrummet er der adgang til de øvrige dele af villaen.
Vi starter i afdelingen tættest på køkkenet, hvor man kommer ind i opholdsstuen, der har udgang til haven/terrasseområdet. Herfra finder man forældresoveværelset med eget badeværelse. Derefter har vi en lille gang, der kan nås fra alrummet. Denne gang fører ind til et rum, som kan omdannes til et badeværelse. På nuværende tidspunkt er rummet under renovering. På den modsatte side af gangen er der et disponibelt rum/walk-in. Derudover er der et stort værelse/stue med udgang til haven samt endnu et godt værelse. I den sidste del af huset findes et værelse med adgang til walk-in, et gæstebadeværelse og et stort bryggers - begge med udgang til haven/terrassen.

På grunden findes der en udhus, der egner sig godt som et stort hobbyrum eller værksted. 

Der er installeret gulvvarme i køkkenområdet, på badeværelserne og i en del af stuen.
4Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
903 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.601 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,980 / 8.672 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicklas Lind Pedersen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

nilp@home.dk

98442666

98442666