Solvej 1, 2635 Ishøj

230 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Unik ejendom med oplagt mulighed for liberalt erhverv


Stor og spændende ejendom på super adresse

Velkommen til Solvej 1 i Ishøj - et fantastisk spændende sted, der byder på utallige muligheder for bolig og liberalt erhverv under samme tag. Læg dertil en attraktiv beliggenhed tæt på S-tog, butiksliv og standen.
Denne store luksusvilla er fuld af potentiale, og der er lagt et flot, nyt energivenligt tag på hele herligheden. Dette er dog bare begyndelsen på en lang liste over fantastiske egenskaber.
Med tre badeværelser, adskillige soveværelser og imponerende opholdsrum er der masser af plads til den store familie, og udover de åbenlyse muligheder for liberalt erhverv åbner planløsningen også op for udlejning eller flere generationer under samme tag. Der er tale om et hjem med en ganske unik indretning, som kan imødekomme et hav af behov.
Ejendommens størrelse er intet mindre end imponerende. Med mere end 350 etagemeter til din rådighed er der uendelige muligheder for at indrette og tilpasse hjemmet efter dine ønsker og behov. Uanset om du drømmer om en rummelig klinik, salon eller ønsker at skabe kontorpladser, så vil denne ejendom give gode muligheder for at realisere drømmen. Kun fantasien sætter grænserne for, hvordan I kan udnytte dette hus til forskellige formål. Husets placering på en stor hjørnegrund giver samtidig en fremragende synlighed for kunder, og der er tilmed god parkeringsplads.
Udover husets mange fordele og muligheder, så er det også værd at nævne den skønne have med masser af terrasseplads og en stor plæne, hvor der er god plads til forskellige aktiviteter. En ekstraordinær havestue med fantastisk loftshøjde binder huset og haven sammen, og I vil opleve en ejendom, hvor der er lavet unikke indretningsløsninger. Det er ganske enkelt et hjem, der skal opleves med egne øjne.
I flytter ind i et børnevenligt villakvarter dejligt tæt på en af landets bedste sandstrande. Der er kun 500 meter til nærmeste S-tog, og området byder ind med folke- og privatskoler, daginstitutioner, alverdens indkøbsmuligheder og kystens idylliske lystbådehavne.
Alt i alt er dette muligheden for at få en unik ejendom med et imponerende areal og muligheder udover det sædvanlige. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Solvej 1 perfekt beliggende på ARKENWALK.
10Antal rum
1954Byggeår
3Antal toiletter
889 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.030 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,452 / 25.175 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Bjerremand Rosenmaj
home Vallensbæk – Ishøj

Ejendomsmægler MDE

soro@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00