Solsbækvej 106, 9300 Sæby

126 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Nydelig, velholdt og fuldmuret villa beliggende på rolig stikvej


Med stisystem til skole og bare 200 m til stranden

Rødstens fuldmuret villa på god beliggenhed nær vandet i Sydbyen. Man kommer til en velplejet have og fin indkørsel med muret carport og tilhørende isoleret skur til opbevaring. Huset ligger perfekt på grunden med vinkel mod vest, som skaber et fantastisk terrassemiljø mod syd/vest. 

Et praktisk og velindrettet bryggers byder velkommen i det daglige. Her er hvide underskabe og bordplade med vask. Herfra adgang til originalt køkken med massive egetræs fyldningslåger og halvmur til spisepladsen. Både bryggers og køkken har flotte lyse rustikke gulvfliser, som er meget tidløse. Det er en fin lys spiseplads med udgang til terrassen og med fransk dør til opholdsstuen. Stuen er hyggelig og opdelt i to afdelinger, hvor sælger har valgt at have spisestue i den ene del og sofaafdeling i den anden del, som også har store vinduer og udgang til den dejlige terrasse.

Denne villa har to separate soveafdelinger. Den ene ligger i forbindelse med husets forgang, der er belagt med samme fliser som køkkenet. Herfra er der to gode værelser med indbyggede skabe og lyst gulvtæppe. Desuden er der i denne afdeling nydeligt badeværelse med lyse fliser, rummelig bruseniche og hvid sanitet.

I den anden ende af villaen, tilgængelig fra køkkenet, ligger et stort og lyst soveværelse. Dette rum har også direkte adgang til den dejlige terrasse og er udstyret med to faste skabe samt sit eget badeværelse. Badeværelset byder på hvide fliser, bruseniche og smukt Hanstholm skabsarrangement med fyldningslåger fra 2008.

Ude og inde bærer villaen præg af omhu og vedligeholdelse. Haven er et kapitel for sig med højbede til din egen urtehave, smukke blomsterbede og en træterrasse fra 2013, der er skærmet af en halvmur. Da haven grænser op til et grønt friareal, får du fornemmelsen af, at haven er endnu større og mere privat.

For at gøre dette hjem mere energieffektivt, har sælger installeret en luft-til-luft varmepumpe i stuen, der ikke kun giver dig besparelser, men også skaber et behageligt indeklima.

Samlet set er denne villa absolut et besøg værd. Den kombinerer hyggen og funktionaliteten i en velholdt ejendom, og den venter bare på at byde dig velkommen til et nyt kapitel i dit liv.
5Antal rum
1985Byggeår
2Antal toiletter
765 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.208 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,430 / 8.238 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

98462922

98462922