Solgårdsvej 23, Skalbjerg, 5492 Vissenbjerg

140 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Flot og velindrettet etplansvilla i Skalbjerg


Tæt på naturen

For enden af en lukket vej i et børnevenligt kvarter inviteres I indenfor i denne velholdte villa. Her er naturen en del af jeres nærmiljø, og inden døre kan familielivet udfolde sig i det skønne opholdsmiljø. Dertil får I kort afstand til daglige gøremål, så I nemt kan løse hverdagens puslespil. Velkommen til Solgårdsvej 23.
Ejendommen fra 1972 er løbende blevet vedligeholdt. Der er blandt andet blevet udskiftet gasfyr i 2017 samt bygget til og renoveret badeværelse. Der er desuden gulvvarme på badeværelset samt i bryggerset.
Boligens hjerterum udgøres af det store opholdsmiljø, hvor familien kan samles på tværs af dagligdagens aktiviteter. Her giver det funktionelle køkken-alrum en fortrinlig ramme om kulinariske eventyr, ligesom der kan etableres et spiseareal. De elegante, franske døre leder jer videre ind til spisestuen til større familiemiddage. I den hyggelige stue kan I indrette jer med en blød sofagruppe nær den stemningsfulde brændeovn.
Huset byder på to store værelser, der er oplagt som soveværelse og børneværelse, mens det tredje værelse eksempelvis kan bruges som kontor. Herfra er der direkte adgang til en overdækket terrasse. Sluttelig rummer huset et badeværelse, et gæstetoilet samt et bryggers.
Ude venter en hyggelig have med masser af plads til børnenes leg. Herude kan I nyde mange soltimer på en af de to terrasser, der er orienteret mod syd. Dertil kan I glæde jer over den naturskønne udsigt til marklandskabet. Til huset hører der også carport samt et redskabsrum med flere anvendelsesmuligheder.
I bosætter jer blot 20 minutters kørsel fra Odense. Foruden den naturrige beliggenhed får I bekvem afstand til hverdagens behov. Inden for gåafstand finder I pasningstilbud, mens skolebussen sørger for sikker transport til skolen i Vissenbjerg, hvor der også er gode indkøbsmuligheder.
4Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
942 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.505 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,981 / 5.520 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010