Søndre Byvej 13, Jersie, 2680 Solrød Strand

116 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Skøn villa på stor, solrig grund i Jersie Landsby


Fredfyldt beliggenhed på lukket vej

Drømmer du om en fantastisk velholdt og godt indrettet villa i et roligt og idyllisk landsbymiljø? Så er denne skønne villa i Jersie det helt rigtige valg.
Den familievenlige gulstensvilla ligger på en 1.051 kvadratmeter stor grund, der er perfekt orienteret mod solen. Indendørs kan I glæde jer over et dejligt hjem, hvor møblerne kan rykkes direkte ind. Der er renoveret og moderniseret i store dele af huset, og kun enkelte steder er der originale materialer tilbage. Det ses blandt andet på stuegulvet, hvor et smukt fletparket giver glød og varme til det store, lyse opholdsrum.
Der venter jer en optimal planløsning med tre gode soveværelser, og lige overfor værelserne er der både et flot badeværelse og et gæstetoilet, der giver ekstra bekvemmelighed til dage med gæster i huset såvel som til den daglige rutine.
Køkkenet er indrettet med stilfulde og moderne elementer samt god opbevaringsplads. De hvide, grebsfrie moduler i kombination med en massiv træbordplade er et klassisk, skandinavisk valg, som giver jer et elegant, funktionelt og tidløst køkken. Det tilstødende alrum/stue giver jer et dejligt samlingssted med god plads til forskellige møbelgrupper, og de store vinduespartier giver flot udsigt over haven. Huset rummer også et stort og velindrettet bryggers med egen ind- og udgang, der kan være et praktisk supplement til entréen ved hoveddøren.
Fra stuen er der direkte udgang til den store, overdækkede terrasse, hvor grill, havemøbler og børnenes legetøj altid kan stå i tørvejr, men samtidig være let tilgængeligt. Haven ligger helt aflukket og vender direkte mod syd, så I er garanteret de bedste betingelser for sollys.
Den idylliske Jersie Landsby byder på hyggelig atmosfære, gode, lokale tilbud og nem adgang til både natur og byliv. Her I Jersie hersker den autentiske landsbystemning stadig, og I bliver en del af et børnevenligt nabolag med folk i alle aldre. Børnefamilierne nyder godt af nærheden til Jersie Privatskole, som ligger 300 meter fra jeres hoveddør, men der er også god mulighed for folkeskole i både Havdrup og Solrød Strand, som I kan køre til på mindre end 10 minutter.
Alt i alt en skøn villa på en stor og solrig grund i et eftertragtet landsbysmiljø nær Storkøbenhavn.

4Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.076 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,642 / 15.738 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Heltborg Jensen
home Solrød

Daglig Leder

rasmush@home.dk

70 500 100

70 500 100