Søndermark 18, Røllum, 6200 Aabenraa

184 m2 villa

Kontant 1.675.000 kr.

Velholdt, velindrettet villa med store opholdsrum og 3 børneværelser


Skønt beliggenhed midt i hyggelige Røllum

Villaen ligger på en stille vej i den hyggelige landsby Røllum, som er omgivet af marker og enge. Fra ejendommen er der ikke langt til Aabenraa, som byder på dagligvarebutikker, shopping, caféer og restauranter, ligesom der er gode uddannelsesmuligheder i midtbyen, hvis jeres store børn søger i den retning. Er poderne yngre ligger der en god skole i Stubbæk, hvor der også er pasningsmuligheder, hvis familiens yngste endnu ikke er i skolealderen.
Der er ti minutter til fods eller to minutter på cykel til busstoppestedet for 227, der kører til Aabenraa på et kvarter - turen tager 12 minutter i bil. Ydermere er der hurtig tilkørsel til motorvejsnettet fra matriklen.
Ejendommen er i rigtig god stand med nyere tagbelægning og vinduer/døre, med andre ord får I her et flot og indflytningsklart hjem, der er perfekt til den pladskrævende familie.
I det store køkkenalrum er der plads til at deles om køkkentjansen - poderne kan også bare hænge ud ved spisebordet og lave lektier, mens far og mor tryller lækkerier frem. Atmosfæren i køkkenalrum og stue, der ligger i åben forbindelse, er skøn - og det store, lyse opholdsrum bliver uden tvivl hurtigt familiens samlingssted.
I alrummet kan I snildt være otte-ti mennesker til bords, og bliver I flere til middag, er det nemt at skyde endnu en plade eller to i bordet og bruge lidt plads i den store, lyse stue for at samle venner og familie. Der er udgang til havens store, vestvendte terrasse fra både alrum og stue, ligesom der er adgang til husets viktualierum fra alrummet.
Forældreafdeling rummer soveværelse, garderobe samt adgang til eget bad med plads til vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde, mens værelsesafdelingen byder på tre lyse og indretningsvenlige børneværelser samt et lækkert badeværelse, poderne kan deles om. Dertil bryggers med plads til opbevaring.
Huset er omkranset af en stor, ugeneret have med hyggekroge, terrasser og drivhus/orangeri. I får også bålsted, skur til brænde og plæne med plads til leg og boldspil.
Ydermere er forhaven anlagt enkelt med perlegrus og plads til havebord og stole foran hoveddøren. I får også en god carport med et godt, integreret værksted og udhus til praktiske gøremål.

6Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
1637 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.386 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,692 / 7.705 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045