Søndergade 79, Skannerup, 8883 Gjern

157 m2 villa

Kontant 2.250.000 kr.

Moderniseret villa med luft til vand varmepumpe.


Rummelig bolig med mange mulighed samt dobbelt garage.


Nu kan I blive de heldige, nye ejere af denne fine villa lige uden for Gjern, som byder på en super beliggenhed og en optimal planløsning ideel for en familie. I får tre værelser, et køkken-alrum, en stue og et badeværelse, et toilet og et bryggers. Der er også et anvendeligt udhus og dobbeltgarage.

FAMILIEVILLA MED TRE VÆRELSER
Boligen er løbende istandsat, og senest er der opdateret bryggers og entré i 2021, mens den anseelige stue fik en grundig modernisering i 2023 med en forbedring af gulve, vægge og lofter. I kan også glæde jer til en energioptimering i form af Vølund luft-til-vand-varmepumpen fra 2021. Planløsningen byder videre på tre gode og lyse værelser, hvoraf et af dem har udgang til terrassen mod syd. I køkken-alrummet venter et pænt og funktionelt køkken, hvor der ikke er sparet på opbevaringsløsningerne. I vil som familie også sætte pris på det praktiske bryggers samt det nydelige badeværelse og et toilettet.

SKØNNE UDEAREALER OG GARAGE MED TILKNYTTET UDHUS
I skal hertil særligt glæde jer til at opleve udearealerne, som fordeler sig over mange hyggelige kroge og terrasser, hvorfor I altid kan finde et skønt sted at slå jer ned i sol eller skygge alt efter jeres behov. Der er tilmed udsyn til skoven, som beriger jer med flotte, grønne træer. Garagen kan rumme to biler, og har desuden flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder samt et lille tekøkken.

ROLIGE OMGIVELSER NÆR GJERN
Skannerup ligger i landlige omgivelser ikke langt fra Gjern, hvor I finder skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Det er muligt for større børn at cykle den korte vej til skolen, men der går også skolebus lige uden for døren. Den offentlige bus kører til Silkeborg og Randers.
6Antal rum
2000Ombygget
2Antal toiletter
1025 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.365 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,963 / 10.319 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088