Søndergade 135, Lunghøj, 5591 Gelsted

128 m2 villa

Kontant 495.000 kr.

Skovnær ejendom midt i Lunghøj


Udhusareal til hobby eller liberalt erhverv

Der er både plads til hobbyaktiviteter og liberalt erhverv i denne ejendom, der ligger attraktivt midt i Lunghøj og kun 150 meter fra det smukke naturområde Lunge Bjerge. Ejendommen er det gamle Lunghøj Bageri, og grundet det gode udhusareal er faciliteterne fine for den selvstændige erhversdrivende.
Erhvervs- eller hobbydelen består af et stort, disponibelt areal, som der er tørskoet adgang til fra boligen. I forlængelse heraf er der en garage med to porte. Har du en butik eller et andet projekt i støbeskeen, er ejendommen derfor helt ideel.
Huset står i overvejende original stand, og den trænger derfor til et løft for at fremstå helt ajourført. Dette betyder dog samtidig, at du har mulighed for at sætte dit eget præg på stilen.
Boligen disponerer over et stueplan og en førstesal, og under huset er der en kælder med tre disponible rum. Førstesalen er udnyttet med tre værelser og en repos, mens stueplanet byder på et stort forældresoveværelse. I samme plan er der bryggers, badeværelse og køkken samt en opholdsstue, der får lysindfald fra øst og vest.
Udenfor venter en dejlig gårdhave, hvor halvdelen er overdækket, og herudover kan du glæde dig over en vestvendt have, der er skærmet af en hæk. Den er i øvrigt nem at holde, da den er udlagt med græs og frugttræer.
Med den dejlige, skovnære beliggenhed er der rig mulighed for at implementere naturen i hverdagen, og det er samtidig en fordel, at der kun er to kilometer til Gelsted med skole, supermarked, station og daginstitution.
Ring for nærmere information.
5Antal rum
1976Ombygget
645 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.221 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,963 / 2.348 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010