Sønder Hostrup Toftevej 1, Sønder-Hostrup, 6200 Aabenraa

185 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Skøn villa beliggende i rolige omgivelser


Sønder-Hostrup

I flytter til et roligt nabolag i Sdr. Hostrup blot fire minutters kørsel fra Felsted, hvor I finder dagligdagens fornødenheder. Børnene kan cykle til Stubbæk skole på 6 minutter - den lokale idrætshal, Ensted Idrætsforening ligger i samme afstand præcis som børnepasning, bibliotek mm.
Villaen er ideel til den pladskrævende familie, da I her får flere skønne opholdsrum til familietid, nærvær og venners selskab og fem rummelige, lyse værelser. Så der er mulighed for, at familiens børn kan flytte ind i deres helt eget rum – hvis de vil. Vil et par af de små hellere sove sammen, er der to fine alkover i et af værelserne.
I forbindelse med husets velindrettede køkken, ligger stue nr. et – spisestuen med brændeovn, fine lysindfald og plads til gæster. I åben forbindelse ligger endnu en stue, der er perfekt som tv-stue. Den tredje stue venter på den anden side af spisestuen, denne gør sig som hjemmekontor og træningsrum disse dage. Herfra er der udgang til haven.
I får også et godt multirum med fritlagte bjælker og ovenlysvinduer, to gode badeværelser hvoraf det ene er nyt, flere fine disp. rum samt entré/fordelingsgang. Der er desuden gode muligheder for at optimere øvre plan yderligere.
Haven er en dejlig oase med flere terrasser, plæne og hyggekroge. Herude er I helt jer selv og kan nyde fridage og weekender, uden at skulle knokle for at holde haven flot. Den er nemlig enkel anlagt og nem at holde pæn. I får også drivhus, højbede samt carport med værksted.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning. 
8Antal rum
1878Byggeår
2Antal toiletter
1355 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.550 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,698 / 6.915 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045