Søllestedvej 53, Søllested, 5620 Glamsbjerg

103 m2 villa

Kontant 1.499.000 kr.

Villa med tilhørerende værksted beliggende på stor og helt privat grund


Værkstedet har stålspær, en frihøjde på 6,46 meter samt 2 porte, isoleret og med kran

Indbydende villa i 3 plan beliggende på stor grund med tilhørende lade hvori der er indrettet fyrrum, stald og et stort værksted med 2 elektriske porte og stålspær samt elektrisk kran til at løfte ting på loftet henover stalden. Her er et kalorifereanlæg som giver mulighed for opvarmning af værksted.
Huset fremtræder pænt og velholdt, et godt tegltag med undertag, gode vinduer og et Twin Heat-fyr der i øjeblikket benyttes til træflis men der sagtens kan anvendes til træpiller, savsmuld korn eller andet brændsel.

Boligen rummer plads til hele familien og er indrettet med entre og trappe til 1.sal. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Opholds- og spisestue med franske døre til spisekøkken hvorfra der er udgang til sydvendt træ-terrasse og ugenert have.
1.salen er lys og rummelig med soveværelse og 2 (børne)værelser. Fra veluxvinduet, som kan åbnes op som lille altan, har man en flot udsigt over haven og naturen omkring ejendommen.
Kælderetagen er renoveret og er en integreret del af boligen med et værelse, kontor, og vaskerum/bryggers.

Grunden på i alt 3.499 m2 er velanlagt med gårdsplads, træterrasse og stor have. Ejendommen er beliggende ad privat-fællesvej og omkranset af marker. Ejendommen har godkendt kloakanlæg og er tilsluttet fibernet.

Der er rig mulighed for at udvide størrelsen af værkstedet som med en branddør er adskilt fra den gamle stalde som primært benyttes til opbevaring.
Søllested er beliggende nær Glamsbjerg - en by som rummer alt hvad man behøver af dagligvarer forretninger og gode specialforretninger. Her er et væld af velfungerende daginstitutioner og skoler samt fritidsaktiviteter som svømmehal, sportshal, friluftbad og ridehal.
Skolebussen holder "ved døren". Afstanden til motorvejen og/eller Odense/Middelfart er overkommelig med ca. 15-30 min. alt efter destinationen.

4Antal rum
1953Byggeår
3499 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.499.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.338 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,715 / 6.893 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karina Nielsen
home Assens

Ejendomsmægler, MDE

kniel@home.dk

64715070

64715070