Snebærvej 20, 3230 Græsted

108 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Dejlig villa på Snebærvej i flot stand.


Her kan du flytte ind uden at lave noget.

Tæt på alle hverdagens praktikaliteter og en placering uden trafik i fred og ro - hvilken børnefamilie drømmer ikke om det? 
På Snebærvej 20 i Græsted får I netop sådanne rammer om hverdagen, og dertil rykker I ind i en overkommelig villa, hvor I ikke skal lave noget. Samtidig får I et ugeneret havemiljø, hvor I kan slappe af og nyde livet.
I kommer til at bo på en lukket vej i et trygt kvarter, hvor der er meget lidt trafik. Allerede her appelleres der til børnefamilien, og den eftertragtede placering tales kun endnu højere op af afstanden til indkøb, skole, daginstitution og Græsted Syd Station, som alt sammen nås inden for en radius af en kilometer. Dertil skal I ikke meget længere, før I rammer byens fine idrætsfaciliteter og skønne Græsted Hegn, som emmer af idyl og ro i sjælen.
Huset indeholder en entré, der straks munder ud i det flotte og hyggelige køkken med en god spiseplads, hvorfra der er udgang til haven.
I stueplan finder I endvidere et bryggers og husets badeværelse, stort dejlige soveværelse samt godt børne- eller gæsteværelse. På 1.sal har sælger indrettet det kæmpe rum med en dejlig spisestue og flot dagligstue, hvor der er et virkelig godt gennemlys.
Sidste fortællingen om Snebærvej 20 er under åben himmel i den dejlige have, hvor I kan indtage en hyggelig udestue og terrasse. Ligeledes findes et godt skur.


4Antal rum
1980Byggeår
226 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.190 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,551 / 9.211 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Monrad Jørgensen
home Helsinge-Græsted

Daglig Leder

jamo@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10