Smedebakken 1, Aagaard, 6040 Egtved

116 m2 villa

Kontant 950.000 kr.

Charmerende villa i Ågård


Fine udhuse med mange muligheder

Mulighederne er mange på Smedebakken 1 i Ågård, hvor I finder denne pæne og charmerende villa med fine udhuse og en god, grøn have. Selve boligen byder på tre værelser, så der er også fin plads til børnefamilien, og samtidig får I glæde af en stor, vestvendt stue med et dejligt lysindfald særligt eftermiddag og aften. I bliver desuden del af et hyggeligt lokalmiljø med bare 500 meter til nærmeste supermarked og med skole, daginstitution og de fine idrætsfaciliteter i Øster Starup inden for en cykelafstand af ikke meget mere end fem minutter.
Der er tale om en pudset murstensvilla fra 1912 med sprossevinduer, klassisk saddeltag og 116 veludnyttede boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan plus en udestue med yderligere plads. Dertil kommer et muret, højloftet udhus på 36 kvadratmeter med mulighed for eksempelvis at have et fint, mindre værksted, ligesom I får et træbeklædt udhus med en hyggelig, vestvendt træterrasse foran.
Boligens tre værelser fordeler sig med et enkelt i stueplan og to på førstesalen, hvor I også finder en møblérbar repos, hvor I eksempelvis kan have kontorhjørne. Der er synlige loftsbjælker på etagen, som vidner om husets historie.
Foruden det sidste værelse finder I også et nydeligt badeværelse i stueetagen og et opholdsmiljø, der består af to stuer og et landligt spisekøkken i umiddelbar forbindelse. Om sommeren kan I næsten altid finde solen i et af de tre opholdsrum, og fra den ene stue er der adgang til udestuen, som forlænger sæsonen, og hvor to skydedøre leder videre udenfor i haven.
Haven byder på flere fine hyggekroge og på en solrig plæne nord for huset med god plads til legende børn. Mod øst afgrænses den af en høj skrænt, der bidrager til stedets særlige atmosfære og desuden giver godt med privatliv. Vest for huset finder I en fliseterrasse til eftermiddags- og aftensolen.
Her kommer I til at bo tæt på skøn natur, hvor det kan blive til lange gåture langs åen, som byen har taget navn efter, og I de nærtliggende skove. På trods af den fredelige, landlige beliggenhed er der bare et kvarters køretur til Koldings bymidte og lidt over en halv time med bussen, som stopper næsten lige ved hoveddøren.
Lyder det som noget for jer? Så ring, og lad os arrangere en fremvisning på Smedebakken 1!
4Antal rum
1912Byggeår
796 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.731 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,554 / 4.511 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33