Skovvej 42, Lynderup, 8832 Skals

214 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Landlig idyl med et utal af muligheder


Beliggende højt i terrænet omgivet af naturen og med kig ud over naturen

BRUG EVENTUELT BOLIGEN SOM FRITIDSHUS: SÆLGER HAR FLEXBOLIGTILLADELSE, SÅ SÆLGER BENYTTER EJENDOMMEN SOM FRITIDSHUS. KØBER KAN FORVENTELIGT, EFTER ANSØGNING HOS VIBORG KOMMUNE, OGSÅ OPNÅ FLEXBOLIGTILLADELSE, SÅ KØBER KAN BENYTTE EJENDOMMEN SOM FRITIDSHUS

I yderst naturskønne omgivelser med kuperet terræn bestående af afvekslende natur med marker, skov, overdrev og vand ligger denne lille hyggelige ejendom, som byder på et væld anvendelsesmuligheder for dem, som sætter pris på at have naturen lige uden for døren.

Ejendommen er beliggende i Lynderup på en 3.289 kvm. stor grund med med rødstensstuehus på 214 kvm. samt udbygning bestående af stald/lade på 239 kvm.

Indenfor byder stuehuset på en entre med videre adgang til køkkenet, som er i åben forbindelse med stort alrum, der rummer plads til både spisebord og sofagruppe. I alrummet er et stort vestvendt vinduesparti med udsigt over den omkringliggende natur. Endvidere byder stueplan på en stue med trappe til 1. sal, soveværelse samt to værelser. 

1. salen er udnyttet med et stort rum, som kan fungere både som stue eller aktivitetsrum. Er der behov for flere værelser, så kan rummet omdannes til et par værelser udover det værelse, som allerede findes på 1. sal.

I tilknytning til stuehuset findes et stort depotrum, som tidligere har været anvendt til fyrrum.

Til ejendommen hører, som tidligere nævnt, et stor udbygning på 239 kvm., som giver mulighed for udfoldelse af pladskrævende hobbyer.

Rundt om ejendommen er der masser af luft og albuerum og uanset hvor på ejendommen man befinder sig, fornemmer man nærheden til naturen og Hjarbæk Fjord få hundrede meter fra ejendommen.

Er du til natur og fred og ro, så er Skovvej 42 bestemt et besøg værd!
1934
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
3289 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.121 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,239 / 4.883 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86611999

86611999