Skovskadevej 16, Skelhøje Plantage, 8400 Ebeltoft

95 m2 villa

Kontant 1.825.000 kr.

Velindrettet træhus med naturskøn beliggenhed


Gåafstand til centrum

Højtbeliggende hus i bakkerne bag Ebeltoft by i det eftertragtede Skelhøje Plantage, tilbyder et skønt liv i naturskønne omgivelser. Huset er gennemgribende moderniseret og her er bl.a. skiftet køkken, skiftet tag med ekstra 350 mm isolering i 2019, isat vinduer og døre i 2018, indsat varmepumpe og anlagt indkørsel med stor carport.

Huset byder på  et meget veludnyttet boligareal, fordelt på 3 gode værelser og her er endda mulighed for at lave et 4. værelse. Indenfor møder i et lyst og lækkert køkken-alrum, en rummelig stue med brændeovn og sofagruppe, oplyst af store vinduespartier. Desuden er der et badeværelse med gulvvarme og et rummeligt bryggers med vaskefaciliteter.
Udenfor finder I store terrassearealer, delvist overdækket, mod alle verdenshjørner. Her kan solen nydes hele dagen i de naturskønne omgivelser. Haven er nem at holde med plæne og beplantning i skel.
Villaen er beliggende i et skønt kuperet område med en blanding af sommerhuse og villaer. Grundejerforeningen og kommunen ejer flere store, ubebyggede områder, som henligger som uberørt, beskyttet natur, hvor store flokke af heste og får afgræsser.
Ebeltoft er en by i udvikling med en af Danmarks hyggeligste gågader og aktiviteter for både store og små. Her finder i sportsfaciliteter, indkøb, restauranter, detailhandel og meget mere. Ønsker I natur og strand? Omkring Ebeltoft findes fantastiske strande mod både syd, øst og vest, og Mols Bjerge er kun en kort køretur væk.
Kontakt home for en fremvisning af dette skønne træhus i Skelhøje Plantage.

Lejlighedsvis anvendelse muligt 
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 20 - 25 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 55.000,-  til kr. 65.000,-.
5Antal rum
1986Byggeår
1203 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.825.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.536 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,576 / 8.381 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33