Skovager 24, Rørby, 4400 Kalundborg

151 m2 villa

Kontant 2.845.000 kr.

Lækker nyopført villa i attraktivt villakvarter


Skovager 24, 4400 Kalundborg

Kunne du tænke dig at flytte ind i en helt ny villa i naturskønne omgivelser, så ring til home i Kalundborg med det samme og bestil en fremvisning af Skovager 24, som er beliggende i et skønt, nyere og børnevenligt villakvarter i den lille landsby Rørby ca. 5 km fra Kalundborg centrum, hvorfra det er supernemt at komme på landevejen til både Slagelse og Kalundborg.

Villaen er nyopført, i moderne og lækre materialer og fremstår fuldstændig indflytningsklar med et boligareal på 151 kvm. som er fordelt som følger: Entre – godt bryggers - fordelingsgang – børneafdeling som byder på 3 gode værelser og badeværelse med brus, er praktisk indrettet i den ene ende af ejendommen – flot køkken med udgang til terrasse og i åben forbindelse med skøn stor stue med et fantastisk lysindfald, loft til kip og udgang til endnu en terrasse – skønt soveværelse med walk in closet og direkte adgang badeværelse med brus.

Haven er anlagt med legesyg græsplæne, fliser langs huset og med terrasser på begge sider af huset, så det altid er muligt at finde en plads i solen, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt over markerne.

Som ekstra udstyr medfølger carport.

Rørby er en by med mange lokale aktiviteter og et stort, lokalt engagement. Den perfekte base for børnefamilien. Kalundborg er en smuttur væk, som lokker med mange indkøbsmuligheder i både special- og dagligvareforretninger og uddannelsesmuligheder.

Her er gode trafikale forhold via landevejen til Slagelse som kan nås på under en halv time, gode offentlige busforbindelser samt DSB-station med tog mod Holbæk og København.

En fantastisk ejendom som kræver minimal vedligeholdelse, hvem kommer først?

4Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.043 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,359 / 13.179 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Louise Klitgaard
home Kalundborg

Ejendomsmægler MDE - Køberrådgiver

klitas@home.dk

59 51 56 00

59 51 56 00