Skomagergade 6, 6093 Sjølund

162 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Skøn 1 plans villa med grønt areal lige i baghaven


Beliggende midt i Sjølund by

På Skomagergade 6 finder I denne velopførte villa, med den smukkeste have og udsigt til åbne marker lige i baghaven. I får 162 m2 bolig, som kan opdeles i en forældre- og børneafdeling.

Huset opvarmes med naturgas, men der findes også fastbrændselfyr på ejendommen, som kan bruges til opvarmning med træ. 
I Sjølund er der et fantastisk sammenhold og mange gode aktiviteter for både børn, voksne og ældre. Der er bl.a. en stor og velfungerende multihal, indkøbsmulighed i Brugsen, Sjølund-Hejls skole som går til 6. klasse og flere andre pasningstilbud.
Det er et skønt sted at bo og samtidig har I kun 10 minutters kørsel til Kolding, Sdr. Bjert og Christiansfeld. Derudover ligger Hejlsminde og Grønninghoved strand også kun 10 minutter fra huset.
Huset er rigtig godt indrettet og der kan nemt genetableres en forældre- og børneafdeling, idet der er stor stue, hvor den ene del af stuen tidligere har været soveværelse og lige ved siden af entréen ligger badeværelset. I den anden ende af huset, ved bryggers indgangen er der to soveværelser og et badeværelse.
Køkkenet er rigtig fint og der er god plads til både spiseplads og lille stue/alrum. Dagligstuen er stor og med udgang til terrasse og den smukkeste have.
Til huset hører garage med værksted, flere udhuse, som i dag bruges til bl.a. hønsehus, drivhus mm. Bag ved haven er der et stort grønt areal med udsigt til en sø.
Her får I et virkelig fint og velindrettet hus med 162 bolig m2, med mange muligheder for at indrettet og istandsætte det som I har lyst til.
6Antal rum
1974Byggeår
2Antal toiletter
839 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.794 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,837 / 4.644 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Tobias Høi Maagaard
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

chmaa@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33