Ny pris

Skolevej 8, Randers By, 8920 Randers NV

132 m2 villa

Kontant 1.748.000 kr.

MODERNISERET VILLA TÆT VED ALT


- NEM OG OVERSKUELIG HAVE

Velkommen til Skolevej 8 i Randers. 

Er du ikke til lejlighed, rækkehus eller store haver - så er dette måske lige dig. En god bolig med en funktionel indretning, som er pæn moderniseret. 

Her får du en mindre have, som er nem at overkomme. En lille græsplæne til boldspil eller solbadning på ejendommens terrasse. Her er kort afstand til alt hvad du skal bruge i dagligdagen. Gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, videregående uddannelser, ligger alt sammen inden for få minutters gang herfra. 

Boligen indeholder: 

Pæn og indbydende entré. Nyere køkken i lyseelementer og med åben forbindelse til alrum og stue. Her er højt til loftet og et god lysindfald. Et rummeligt værelse eller kontor. Fra entréen er der trappe og til husets førstesal, som består af et repos, gang, to gode værelser, samt et badeværelse i lyse klinker og med bruseniche. Boligen fremstår flot moderniseret, med gode valg af materialer og løsninger. 

Du får også en yderst brugbar kælder, som fungerer som husets hobbyrum/vinkælder, med en hyggelig atmosfære. Er du ikke til vin, kan kælderen bruges til opbevaring, eller anden hobby. Her er alverdens muligheder, i den 83 m2 store kælder. 

En moderniseret villa, tæt ved alt hvad du skal bruge. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag!
5Antal rum
1932Byggeår
2Antal toiletter
659 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.748.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.530 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,119 / 8.035 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

André Seyedi
home Randers

Ejendomsmægler, MDE

ansey@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00